Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
Budapest

Páros Head SPA kezelés - Lotus Herbal Head Spa - 1012 Budapest, Márvány utca 3.

A Lotus Herbal Head Spa egy exkluzív wellness központ, amely a teljes kikapcsolódásra és felfrissülésre helyezi a hangsúlyt. Kiváló szakembereink természetes, növényi alapú kezelésekkel gondoskodnak a vendégeink testi-lelki megújulásáról. Szolgáltatásaink között megtalálhatóak a különböző fejmasszázsok, stresszoldó kezelések és relaxációs terápiák, melyek mind a nyugalom szigetét nyújtják vendégeink számára. Látogass el hozzánk, és tapasztald meg a harmónia és az egészség tökéletes egyensúlyát! 

     

[7]

Leírás

60 perces Prémium Head SPA kezelés + 60 perces For Men Head SPA kezelés, 2 fő részére

Képzeld el, hogy egy varázslatos pillanatra megáll az idő, és te és partnered egy exkluzív menedékre találjatok. A Premium Head Spa páros kezelésünk lehetőséget ad arra, hogy együtt tapasztaljátok meg a luxus és relaxáció tökéletes egyensúlyát. Szolgáltatásunk messze túllép a hagyományos hajápoláson: a legmodernebb technológiák és kezelések segítségével biztosítjuk, hogy a fejbőr és a haj egészséges alapjait közösen teremtjük meg.
Éljetek át egy exkluzív élményt, ahol minden pillanat a kényelemről és a harmóniáról szól – a Premium Head Spa páros kezelése garantáltan friss energiával tölti fel mindkettőtöket.

   

Mik várnak rátok a Prémium Head Spa + For Men Head Spa kezelésen?
- Mikrokamerás fejbőr- és hajvizsgálat: Alapos elemzés, hogy megtaláljuk a számodra legmegfelelőbb kezelést.
- Fejbőrtisztítás, hámlasztás: Eltávolítjuk az elhalt hámsejteket és szennyeződéseket, hogy a fejbőröd felfrissüljön.
- Mélytisztító hajmosás: A hajad mélyreható tisztítása, hogy visszanyerje természetes fényét és frissességét.
- Fejmasszázs: Teljes relaxáció, amely serkenti a vérkeringést és csökkenti a stresszt.
- Arctisztítás és arc-, nyak-, vállmasszázs: Frissítő és fiatalító kezelés az arcodnak, miközben a nyakad és vállaid is felfrissülnek.
- Hidratáló, tápláló hajpakolás és hajgőzölés: A hajad egészsége érdekében mélyen hidratáljuk és tápláljuk minden egyes hajszáladat.
- Kéz- és karmasszázs: További kényeztetés, hogy a tested minden pontján érezd a törődést.
-Oxigénterápia: Frissítő kezelés, amely fokozza a sejtek oxigénellátását, így támogatva a bőr és haj egészségét.
- Hajszárítás: Tökéletes befejezés, amely során a hajad természetes fényt és formát kap.
Minden kezelésünk során a fejbőröd és hajad állapotának megfelelő, személyre szabott anyagokat használunk, így biztosítva a legjobb eredményeket.
Próbáld ki a Head Spa élményét, és érezd a különbséget a hajadon és a bőrödön is!

   

Foglalási feltételek

Lotus Herbal Head Spa
1012 Budapest, Márvány utca 3.
Weboldal link: https://lotusherbalheadspa.salonic.hu/

Az időpontfoglalás online rendszeren keresztül történik. Kérjük, hogy legfeljebb 10 perccel korábban érkezz! Lemondás esetén kérjük, értesíts minket legalább 24 órával előre e-mailben a lotusherbalheadspabuda@gmail.com címen vagy telefonon a +36 70 391 0647 számon.

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Páros Pihenés) a beazonosításhoz. Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Partnerünk KATA körbe tartozó egyéni vállalkozó, ezért csak a szolgáltatást ténylegesen igénybe vevő magánszemély részére szóló számlát fog tudni kiállítani!

Az oldal tetejére