Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Páros masszázs a Fashion & Day Spa-ban

A Fashion & Day Spa egy olyan hely, ahol a vendégeinknek lehetőségük van kiszakadni a mindennapok rohanásából és átadni magukat a teljes kikapcsolódás és relaxáció élményének. Modern és elegáns környezetünkben olyan szolgáltatásokat kínálunk, amelyek garantálják a vendégeink teljes megelégedését és pihentető élményt nyújtanak.

     

[7]

Leírás

Páros masszázs - 2 óra 2 fő részére

A belváros szívében található FD - Fashion & Day Spa egy teljesen más világba repíti el a párokat: az intimitás és a vágyak felfokozott hangulatát éljük át.
Ez a páros masszázs ajánlat tökéletes választás az ellazuláshoz.
A különböző jellegű masszázsokkal egyszerre hatunk a testre és a lélekre. A kezelések kiválóan alkalmasak a szervezet energiaforrásainak aktivizálására, testünk felfrissítésére vagy ellazítására, gondolataink harmonizálására. Kínálatunkból mindenki megtalálja az aktuális állapotának és hangulatának megfelelő kezelést, így támogatva egészségét és jó közérzetét.
Ez a páros masszázs ajánlat egy teljes testkényeztetést kínál.
Tartalom: 120 perces páros masszázs, amely magában foglalja egy arc- és fejmasszázst is.
Várható időtartam: 2 óra

   

"Üdvözöljük a Fashion & Day Spa-ban! A Fashion & Day Spa egy olyan hely, ahol a vendégeinknek lehetőségük van kiszakadni a mindennapok rohanásából és átadni magukat a teljes kikapcsolódás és relaxáció élményének. Modern és elegáns környezetünkben olyan szolgáltatásokat kínálunk, amelyek garantálják a vendégeink teljes megelégedését és pihentető élményt nyújtanak. Széles választékban kínáljuk az egyedi arc- és testkezeléseket, a kényeztető masszázsokat és a különleges SPA programokat, amelyek segítenek a vendégeinknek abban, hogy feltöltődjenek és felfrissüljenek. Számunkra fontos, hogy a vendégeink minden pillanatban kényeztetve érezzék magukat. Legyen szó egy rövid pihenőről vagy egy hosszabb wellness napról, biztosítjuk a lehetőséget a regenerálódásra és a nyugalomra. Látogass meg minket, hiszen a tested és a lelked is megérdemli a pihenést és a feltöltődést. A belső harmónia elengedhetetlen az életünkben, és nálunk biztosan megtalálod azt!"

   

Foglalási feltételek

Fashion Diffusion - Fashion & Day Spa

1085 Budapest, Üllői út 14.

Weboldal link: https://www.fashiondayspa.com/
 

Előzetes bejelentkezés szükséges a következő elérhetőségen: 
Telefonszám: (20) 399 3393
E-mail cím: info@fashiondiffusionhungary.com

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Páros Pihenés) a beazonosítás végett!

Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat, vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére