Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Páros menü a Chili Dogtól

Amerikai éttermünk fő profilja a kizárólag prémium alapanyagokból készült burger. Egészen az alapoktól kezdve, semmit nem bízunk a véletlenre. 

      

[1]

Leírás

2 fős menü a Chili Dogtól 

Amerikai éttermünk fő profilja a kizárólag prémium alapanyagokból készült burger. Egészen az alapoktól kezdve, semmit nem bízunk a véletlenre. A bucit saját pékségünkben készítjük, saját receptünk alapján. A briós tésztához hasonló, lágy, mindig friss buciban egy hibátlanra csiszolt húspogácsa lakik. Húsunkat addig tökéletesítettük, amíg állaga és íze is optimális lett. Ausztrál angus marhahúsból készül, nagyon enyhe, konzervatív fűszerezésű. Magától a minőségi hústól finom, az intenzív fűszerezés csak elterelné a figyelmet róla. Az igazi fanatikusoknak akár 440, vagy 600 grammos burgerrel is tudunk szolgálni, a jól bevált 220-asok mellet.

Ajánlat tartalma: 

- Jalapeno cheeseballs
- Big Classic Burger
- Dr.Pepper-Grenadin BBQ burger
- Köret: super crunchy burgonyahasábok, édes burgonya

Az ajánlat a szervizdíjat is tartalmazza. 

     

Előételeink, és bbq burgereink különlegessége a sörben és barnacukorban kandírozott bacon (Bacon Candy), valamint a házilag főzött Dr.Pepper-Cherry BBQ szószunk! A Pulled Porkunkban található - különleges fűszerezésű - csülökhúsunkat kíméletesen füstöljük és pároljuk alma ciderrel 8-10 órán át. Hasonlóan készül el Dr. Pepper-Cherry BBQ amerikai omaha marhaszegyünk.

     

Teljes maximalizmusunkkal, és elhivatottságunkkal állunk ételeink mögé, melyek közül angus buregereink többek szerint az ország legjobb húspogácsájával büszkélkednek.

     

       

Foglalási feltételek

Chili Dog Amerikai Étterem

1184 Budapest, Thököly út 6.

Weboldal link: http://chilidog.hu/chilidog/

Előzetes bejelentkezés és foglalás: +36306832026 vagy mail@chilidog.hu
 

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Harapj bele!) a beazonosításhoz.
Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére