Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
Hajdúnánás

Páros pihenés és kényeztetés a Hotel Medián***-ban

A Hotel Medián***  családbarát környezettel és 28 modern, ízlésesen berendezett szobával várja vendégeit. Néhány szoba pótágyazható, tökéletes választás nagyobb családok számára is, mivel összenyitható szobák is rendelkezésre állnak. Éttermünk hetente frissülő ebéd- és vacsoramenükkel, valamint gazdag büféreggelivel várja a vendégeket. Wellness részlegünk fűtött pihenőmedencével, gyermekmedencével, finn és infra szaunával, továbbá kényelmes pihenőágyakkal biztosítja a teljes kikapcsolódást.

     

[13]

Leírás

3 nap 2 éjszaka 2 fő részére 2 ágyas szobában, félpanziós ellátással és korlátlan wellness használattal a Hotel Medián***-ban

Az ajánlat tartalma:

  • 2 éjszaka 2 főre félpanziós ellátással
  • Érkezéskor welcome drink
  • Bőséges büféreggeli hideg és meleg reggeli ételek és italok
  • Változatos svédasztalos naponta megújuló vacsora kínálat (2-3 féle leves kínálat, rántott és egytálételek, saláta, desszert variációk)
  • Ajándék házi limonádé választható ízben 3dl/fő
  • A szálloda saját wellness részlegének korlátlan használata (fűtött mélyülő pihenő medence nyakmasszírozó élményzuhannyal, finn és infra szauna, fűtött gyermek medence (30-32')
  • Fürdőköpeny és törülköző bekészítés
  • Kedvezményes fürdőbelépő a Hajdúnánási Gyógyfürdőbe
  • Wifi internet használat
  • Ingyenes parkoló használat

Idegenforgalmi adó: 400 Ft /fő/éj 18év felett

A Hotel Medián wellness részlege teljes kikapcsolódást és feltöltődést biztosít Önnek, legyen szó egy relaxáló hétvégéről, vagy akár egy konferenciát, vagy tréninget követő feltöltődésről. Wellness részlegünkön a család minden generációja megtalálja a lehetőséget a pihenésre. 

       

A szálloda csendes, nyugodt környezetben helyezkedik el, melyeknek köszönhetően ideális választás konferencia, tréning, csapatépítés, szeminárium, oktatás, céges rendezvények és meetingek lebonyolításához.

       

Élvezze a Hotel Medián*** kulináris sokszínűségét! Konyhánk remekül ötvözi a magyar konyha ízeit, az egészséges étrendet és a nemzetközi specialitásokat. Válasszon a’la carte étlapunkról, vagy hétköznapokon menüink közül, nem fog csalódni!

       

       

Foglalási feltételek

Hotel Medián***
4080 Hajdúnánás, Hunyadi út 13.
Weboldal link: www.hotelmedian.hu

Foglalás és bejelentkezés a következő elérhetőségen: +36 52 570 140​ vagy recepcio@hotelmedian.hu
Foglalását 5 nappal az érkezési dátum előtt szabadon lemondhatja, utána fizetendő díj mértéke a foglalás összegének 25 %-a.

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Deluxe - Fényűzés kettesben) a beazonosításhoz. Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére