Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Pihenés a Kispince Wellness Borbirtokon korlátlan wellness használattal

A Kispince Böhönyén, Somogy megye nyugati felének közepén a Belső-Somogyi dombság ölelésében fekszik. A környék hosszú szőlőültetvényeiről, finom borairól és csodaszép természeti adottságairól híres. Tökéletes helyszín, ha szeretnél elvonulni a nagyváros zajától egy gyönyörű, meghitt, romantikus környezetbe.

     

[7]

Leírás

Kispince Wellness Borbirtokon 2 éj/2 fő részére szállás, korlátlan wellness használattal

A Kispince Böhönyén, Somogy megye nyugati felének közepén a Belső-Somogyi dombság ölelésében fekszik, a környék szőlőültetvényeiről, finom borairól és csodaszép természeti adottságairól híres

   
2 romantikus éjszakát tölthettek el ketten a birtokon, (teljes ház) korlátlan wellness használattal, ajándékba egy üveg finom bort is kaptok.

   
A ház és wellness részleg 2020-ban épült, nincs közvetlen szomszéd, csak a természet. A házban 13 fő szállásolható el, kettő- és több ágyas szobákban. A felszerelt konyhát és étkezőt bármikor lehet használni, ugyanúgy, ahogy a kerti sütögetőt/bográcsozót, grillezőt, zsúrkocsit, sörpadokat és asztalokat a közös étkezésekhez az udvaron. Ha nem szeretnétek az étkezéssel törődni, a helyi vendéglőt tudják ajánlani, ahol ízletes ebéd és vacsora várja a betérő vendégeket.

   
A napozó terasz, a fedett wellness medencével, jaccuzival és szanuával biztosítják a teljes feltöltődést. Aki csak visszavonultan pihenne a verandán lévő függőhinta és kézzel faragott egyedi pad szolgálhat megnyugvásul egy izgalmas könyvvel és esetleg egy pohár borral a borospincéből .A birtokot minden oldalról szőlősorok veszik körül, tökéletes nyugalmat és elszeparáltságot biztosítva a vendégek számára, a lankás somogyi dombok pedig kellemes kirándulási lehetőséget biztosítanak.

    

Foglalási feltételek

Kispince Wellness Borbirtok

8719 Böhönye, Szőlőhegy hrsz 804/2 (Felső-Öreg hegy)

Weboldal link: https://kispincewellness.hu/

 

Előzetes bejelentkezés szükséges a következő elérhetőségek valamelyikén:
Telefonszám: 70 773-6299
E-mail cím: info@kispincewellness.hu
Honlap: https://kispincewellness.hu/online-foglalas/

Vasárnap-csütörtök közötti időszakban foglalható. (Hétvégi felár: 15.000 Ft/éj)

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Páros Pihenés) a beazonosításhoz. Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére