Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Pingpongasztal bérlés akár 12 főre - TopSpin Asztalitenisz Club - 1097 Budapest, Koppány utca 2-4.

Miért jó sport, és szabadidős mozgásforma a ping pong? Életkortól kevésbé függő sport. Akár 5-6 éves gyermekkortól elkezdhető és a nyugdíjas évek alatt is vígan ütheted a pingponglabdát. Felnőttként is bármikor elkezdheted, fizikai felkészülést, előedzettséget nem igényel.

         

[6]

Leírás

Választható időtartamra szóló pingpongasztal bérlés akár 12 fő részére is

Választható időtartam:
- 1 asztal esetében 1*5 óra vagy 5*1 óra játék lehetséges, max 4 fő részére
- 2 asztal esetében 2*2,5 óra, max 12 fő részére (egyszerre 8-an tudnak játszani)

Nyitva tartás: H-P: 9:00 – 21:00 , Sz: 14:00 – 19:00, V: 14:00- 18:30-ig
2+1 óra ingyenes parkolás mélygarázsban
Minden időpontban ajánlott az előzetes asztalitenisz asztal foglalás!

       

A TopSpin asztaltenisz pingpong terem Budapest céljai, tevékenységei: az asztaliteniszezés népszerűsítése, tagjai, illetve a club vendégei részére a rendszeres pingpongozás  lehetőségének biztosítása,  közösségi élet kibontakoztatása, építése, fenntartása,  a tömegsport előmozdítása az asztaliteniszen belül, közös érdekképviselet, sportkapcsolatok létesítése és fejlesztése a pingpongos társadalmon belül.  
A korszerű és jól felszerelt pingpong terem 3 fő kelléke, a megfelelő sportpadló, a jó minőségű pingpongasztalok, és pingpongozáshoz alkalmas fényviszonyok. Miért jó sport, és szabadidős mozgásforma a ping pong? Életkortól kevésbé függő sport. Akár 5-6 éves gyermekkortól elkezdhető, és a nyugdíjas évek alatt / senior ping pong/ is vígan ütheted a pingponglabdát. Felnőttként is bármikor elkeztheted, fizikai felkészülést, előedzettséget nem igényel. A pingpongozás nagy előnye, hogy a technikai tudásszint fejlődésével egyenes arányban növekszik a fizikai igénybevétel. Főleg beltéri sportként független az időjárási körülményektől. A pingpongozás fejleszti a koncentrációs képességet, javítja a mozgáskoordinációt.

       

Jelenleg felnőttek részére egyéni vagy páros foglalkozások keretében tartunk asztalitenisz edzéseket. Az elmúlt évek során azt tapasztaltuk, hogy az egyéni ping pong edzések felnőttek részére nagyságrendekkel hatékonyabbak, mint a csoportos foglalkozások. Jellemzően 60-90 perces pingpong személyi edzéseket szoktunk javasolni. Kezdő pingpongosok esetében az a tapasztalat, hogy inkább a koncentrácós képességet veszik igénybe az első ping pong edzések. A helyes asztalitenisz technika elsajátítása mellett, edzőink odafigyelnek az optimális edzés terhelésre is.

        

Annak idején a klubunk életre hívásánál az alapötletet az előttünk működött, Lurdy ház ping- pong klub adta. Nagyszerű kezdeményezésnek találtuk. Végre egy olyan hely volt, amely a nagyközönség számára adott otthont a pingpongozás terén. Ahol a tömegsport, szabadidős célú pingpongozás is jól felszerelt ping -pong teremben, és kultúrált körülmények között zajlott. Sajnos néhány év elteltével megszűnt. Úgy gondoltuk, hogy ez egy olyan kezdeményezés volt, amely megérdemel még egy esélyt. Részben ennek is a szellemében alapítottuk meg 2016-ban a TopSpin Asztaliteniszt. A kezdeti nehézségekkel nekünk is meg kellett küzdenünk. Majd 1-2 év alatt a kemény munka meghozta a gyümölcsét és egyre több ügyfél fedezte fel, és kedvelte meg az asztalitenisz klubunk.

Foglalási feltételek

TopSpin Asztalitenisz Club

1097 Budapest, Koppány utca 2-4.

Weboldal link: https://topspin-ac.hu/

 

Asztalfoglalás, információ 06-30-999-3129-es számon vagy az info@topspin-ac.hu e-mail-címen vagy pedig a weboldalon található pingpongasztal foglalás kérése menüpontnál.

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Feltöltődés) a beazonosításhoz.
Te napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére