Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Romantikus pihenés Dobogókőn jurtában, dézsafürdővel

A Kincs Apartman és Jurtaszállás Dobogókő szívében találtható. A térség atmoszférája mindenképpen egyedi: van benne valami megmagyarázhatatlan, érzékelhető a lelki emelkedettség. 

     

[8]

Leírás

Páros romantikus pihenés Dobogókőn hőszigetelt, fűthető jurtában, parajdi sós, fával fűthető dézsafürdő használattal - 3 nap/2 éj/2 fő

A két jurtához külön kiépített, a ház részeként kívülről megközelíthető zuhanyzós fürdőszoba, wc és mosdó tartozik. A jurta lakói számára közös hűtő áll rendelkezésre. A két jurta 3-3 személyes. A hőszigetelt, fűthető, eső- és fagyálló jurták szabad, meditatívabb közegben kínálnak zavartalan és romantikus elmélyülést! Felszereltség: Hűtő-fűtő klíma minden jurtában. Magas minőségi matracok ágyneművel. Közős zuhanyzó és wc. Kültéri hűtő is rendelkezésére áll vendégeknek. A törülközők biztosítottak minden vendég számára.

Az elvonulásra, pihentető feltöltődésre minden adott: jóga, meditatív tevékenység is végezhető a hatalmas kertben, a jurtában vagy akár a ház közösségi terében is. A fatüzelésű dézsában pedig forró parajdi sós fürdőben lazíthattok hangulatos körülmények között.  A szabadban 2x6 személyes fával fűthető univerzális kerti sütögető áll rendelkezésre - bográcsolás szalonnasütés és flekkensütés lehetőségével. 20% kedvezmény ételre, italra a közvetlen szomszédságban lévő Platán étteremben. Ingyenes vezeték nélküli internet a szállás egész területén. Ingyenes parkolási lehetőség.

   

A Kincs Apartman és Jurtaszállás Dobogókő szívében találtható. A térség atmoszférája mindenképpen egyedi: van benne valami megmagyarázhatatlan, érzékelhető a lelki emelkedettség. Amíg az ember itt tartózkodik fizikailag, mentálisa, érzelmileg egyaránt feltöltődik, gyógyul amit e hely varázsa nyújt. Különleges élmény a kuckós, hangulatos jurtában lakni. A környék gazdag erdővilága lenyűgöző, szépsége és sokszínűsége a kirándulás szerelmeseinek is hatalmas élmény. Ez ragadott meg minket is, amikor megálmodtuk a Kincs Apartman és Jurtaszállást.

     

Hétvégén (pénteken és szombaton), valamint szezoni, utószezoni időszakban felár ellenében használható fel.

Szezoni időszak (2024.július 1 - augusztus 31.): 7.000 Ft
Utószezoni időszak (2024. szeptember 1 - október 31.): 4.000 Ft
Hétvégi felár (péntek vagy szombat) éjszaka: 10.000 Ft
Idegenforgalmi adó: 400 Ft/fő/éj (18 éves kortól). 
Éjszaka hosszabbítás: 20.000 Ft/2 fő/éj (maximum 2 éjszakával hosszabbítható). 
Plusz fő: 8.500 Ft/fő/éj.
Gyermekkedvezmény: 4-14 éves korig: 5.500 Ft/fő/éj

Foglalási feltételek

Kincs Apartman és Jurtaszállás

2098 Pilisszentkereszt, Téry Ödön utca 11.

Weboldal link: https://kincsszallas.hu/ 
 

Foglalás és bejelentkezés szükséges a következő elérhetőségen: 
Telefonszám: +36 70 382 2013
E-mail cím: info@kincsszallas.hu
 

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Boldogító IGEN) a beazonosításhoz. Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Vasárnaptól-péntekig, a szabad helyek függvényében, a szálláshellyel előre egyeztetett időpontban, írásos visszaigazolás alapján foglalható a szállás.

Kizárt időszakok: 2023.július 9-július 16. valamint 2023. augusztus 6-augusztus 13.

 

Partnerünk KATA körbe tartozó egyéni vállalkozó, ezért csak a szolgáltatást ténylegesen igénybe vevő magánszemély részére szóló számlát fog tudni kiállítani!

Az oldal tetejére