Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Skinfaktor arckezelés - Skinfaktor Szépség & Egészség Klinika - 1023 Budapest, Frankel Leó út 21.

2020 óta az egészség, a regeneráció és a jólét tölti be a legfontosabb szerepet minden egyén és az egész társadalom számára. Célunk az egészséges élet és egy pozitív életminőség elérése!

         

[6]

Leírás

50 perces Skinfaktor arckezelés 1 főnek

A Skinfaktor kezeléseket egyedileg tervezik meg az te aktuális bőrállapotidnak és problémáidnak megfelelően. Professzionális szakemberek holisztikus kezelési programokat hoznak létre, hogy fenntartható bőrjavulást érjenek el olyan állapotok esetén, mint az öregedés, egyenetlen bőrtónus, érdes textúra, kiszáradás és bőrpír.
A Skinfaktor bőrápoló termékek minden bőrtípusra alkalmasak. Minden bőrproblémára megvan a megoldás, akár a ráncok, szárazság, szennyeződés, érzékenység, zsírosodás, hiperpigmentáció zavarnak.

       

A poliabrázió a legkíméletesebb mikrodermabráziós technika! Javítja a bőr felületét, hogy sima, ragyogó arcszínt kapjunk. Tökéletes a pórusméret finomítására, a ráncok lágyítására és a bőr előkészítésére a Micro Activation M számára.
A Micro Activation M minden bőrtípusra egyedi mikrotűs arckezelés. Egy eljárás, amely stimulálja bőröd hialuronsav, kollagén és elasztin termelését, segít érezni és látni a hatásokat már az első kezelés után. Nincs többé fájdalom és bőrirritáció!
A Micro Activation S a ráncinjekció a mezoterápia alternatívájaként az epidermisz felső rétegének stimulálásával megkönnyíti az apró ráncok és hegek speciális helyi kezelését. A Micro Activation S-el a legkisebb bőrterületeket helyben célozzák meg és intenzíven kezelik. A Micro Activation S impulzusokat is szabadít fel az intenzív bőrregeneráció érdekében. 
Lényegében ez a non-invazív professzionális bőrkezelés eltávolítja a fáradt, régi bőrsejteket, hogy azonnal friss, ragyogó és kifinomult arcbőrt kapj.

       

Foglalási feltételek

Benefit Work

1023 Budapest, Frankel Leó út 21. (Üstökös utca sarkán)

 

Foglalás és bejelentkezés a következő elérhetőségen: 
Telefonszám: : +36 70/770 4509
E-mail cím: humanregenerator2022@gmail.com

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Feltöltődés) a beazonosításhoz.
Te napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére