Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sörfőző kurzus a Bp Beer Lab-től

2020-ban a pandémia kellős közepén hárman megalapítottuk a SIMA brewingot, a saját gerilla sörfőzdénket. Mára közel 30-féle sört főztünk le az ország több mint 5 sörfőzdéjében, kollaboráltunk, nevettünk és töprengtünk, újabban pedig a BpBeerLab keretein belül is vígan magyarázunk a sörről.

     

[4]

Leírás

Sörfőző kurzus 1 fő részére

A sörfőző workshopunk során betekintést nyerhetsz a házi sörfőzés világába, megismerheted a szükséges eszközöket és az alapanyagokat, sört kóstolunk és jókat eszünk. Először is bemutatjuk a legfontosabb sörfőző eszközöket. Lépésről-lépésről megmutatjuk az alkamazásukat, ezeket természetesen Ti is kipróbálhatjátok. Ha a kellékeket kipipáltuk, jöhetnek az alapanyagok, amiket megismertetünk veletek és akár meg is ízlelhetitek őket. Ezután pedig lerántjuk a leplet a sörkészítés tudományának rejtélyéről. Persze tudjuk, hogy a sok infót száraz torokkal és üres hassal nehéz felfogni, úgyhogy mindeközben 4x1 dl sört végigkóstolhattok és egy ezekhez passzoló főételt is tálalunk Nektek. A tanfolyam után útravalót is kaptok, ami megkönnyíti majd az otthoni sörkészítést.

   

A hobby sörfőző workshop menete:
- Megismerkedünk az sörfőzés főbb eszközeivel, miközben izgalmas infókat csepegtetünk az új hobbydról. Bemutatjuk az alapanyagokat, amiket meg is ízlelhettek.
- Végigmegyünk a sörfözés összes lépésén, melyet ti végeztek majd el, így elsajátítva az otthoni sörkészítés fortélyait.
- Ebédszünetben egy sörhöz passzoló főételt tálalunk, vega és húsos opciók közül is vlaszthattok. Tanulunk kóstolástechnikát, és  4 x 1 dl hazai sörkülönlegességen tesztelhetitek újdonsült tudásotokat.
- A tanfolyam után útravalót is kaptok, ami megkönnyíti majd az otthoni sörkészítést.

Időpontok: aktuális időpontokat itt megtalálod: https://www.bpbeerlab.hu/idopontok/

   

   

   

   

   

Foglalási feltételek

Bp Beer Lab - Craft Head - Brewpub & Bistro

1085 Budapest  Rákóczi út. 29.

Weboldal link: https://www.bpbeerlab.hu/

 

Előzetes bejelentkezés szükséges +36 30 306 6686 telefonszámon, vagy hello@bpbeerlab.hu mail címen

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Egy feledhetetlen nap) a beazonosításhoz. Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére