Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szabadulás az Elveszett Piramisból VR élmény

A PÁNiQ-SZOBA virtuális valóság szabadulószobájában, világokon átívelő utazásra hívunk - legyen szó kísértetházról, az egyiptomi fáraók koráról vagy akár Csodaország megmentéséről. Készen állsz a rád váró kihívásokra? Ismerd meg szabadulószobánk különlegességeit!

      

[5]

Leírás

Szabadulás az Elveszett Piramisból VR élmény - max 2 fő részére

Lépjetek be egy ősi piramis belsejébe!
Válasszatok karaktert, öltözzetek a legmenőbb régész szerkóba és fedezzetek fel egy rég elfeledett piramist…

Történet:
Egyiptom, 1928
A híres Egyiptom kutatónak, Sir Beldon Fryenek és az általa vezetett expedíció tagjainak rejtélyes módon, örökre nyoma veszett a Sinai Félsziget közelében. A céljuk az volt, hogy megtalálják az elveszett Nebka nagypiramist és a benne rejlő mítikus tárgyat.

Animusz-szimuláció, Napjainkban
Csapatotok az ő nyomdokaikba lép majd, felhasználva egy Animus-szimulációt, amelyet az expedíció tagjainak DNS-memóriája alapján rekonstruáltunk. Rá kell jönnötök, mi történt a kutatócsoporttal és a velük tartó őslakosokkal. De ami még fontosabb: meg kell találnotok azt, amit a kalandorok valójában kerestek!

A legmodernebb VR szabadulószobák, melyek szintén 60 percesek és valóban szabadulószobás élményt nyújtanak! A legújabb fejleszétsek a maximális élményért, melyek sokkal impulzívabb és felejthetetlenebb élményt nyújtanak, mint egy sima szabadulószoba. Ugyanúgy látod a csapattársaid magad körül és együtt kell megoldanotok a feladatokat a szobákban, terekben! Tárgyakat megfogni, áthelyezni, mozgatni, kúszni-mászni, kódokat beírni.... Próbáljátok ki az élményt, hogy saját elméddel éljétek át a kalandot!

    

Foglalási feltételek

PániQ-Szoba

1085 Budapest, Üllői út 6.

Weboldal link: https://paniqszoba.hu/

 

Foglalás: https://paniqszoba.hu/foglalas/2/kx8P6M3RNo

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Láss csodát élményprogramok) a beazonosítás végett!

Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat, vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!
 

Az oldal tetejére