Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szivarkóstolás szivar sommelier-vel

Első privát szivarszobám a Szegedi Tudomány Egyetem Centenáriumi bálján mutatkozott be, akkora sikerrel, hogy minden évben igénylik a professzorok, rektorok, lektorok, államtitkárok, hogy újra és újra megjelenjek.

     

[4]

Leírás

Szivarkóstoltatás 2 fő részére

Csak a poénkodás és a totális kikapcsolódás. Ez az oka, amiért szeretünk szivarozni, még ha csak alkalomszerűen is. Van egy csodálatos bája, ahogy az emberek azonnal megváltoznak, amint megered a füst és megérzik a szivar illatát.

   
Ezzel az ajánlattal egy nem mindennapi élményben lehet részetek, hiszen igazi szivarkülönlegességeket kóstolhattok meg, miközben egy szivar sommelier azt is elmondja, mire érdemes figyelnetek a szivarozás során, milyen ízeket, illatokat keressetek.

   
Mindezt kötetlen hangulatban, rengeteg tréfával, hiszen erről szól a szivarozás: egy alkalomról, amikor nevethettek, beszélgethettek, és élvezhetitek a minőségi dohányárut.
A szivarokat az ajánlat tartalmazza.

   

"A szivarozás Nálam egy hobbiként indult jó pár emberöltővel ezelőtt. Úgy 4-5 éve kezdtük el pár jó barátommal kialakítani az itthoni szivar kultúrát. Rengeteg esemény van a hátunk mögött, amikre mindig óriási a jelentkezés. Nekünk köszönhető, hogy ennyi szivar elérhető már az országban, hogy olyan nagy nevek látogatnak el hozzánk, mint Rocky Patel, Karen Berger, Stefan Lampert, stb. Első privát szivarszobám a Szegedi Tudomány Egyetem Centenáriumi bálján mutatkozott be, akkora sikerrel, hogy minden évben igénylik a professzorok, rektorok, lektorok, államtitkárok, hogy újra és újra megjelenjek."

   

Foglalási feltételek

SZIVAR SOMMELIER

1061 Budapest, Hegedű u. 6.

Weboldal link: https://cigarworld.hu/

 

Előzetes bejelentkezés szükséges a következő elérhetőségen: 06205894815 vagy info@cigarworld.hu

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Egy feledhetetlen nap) a beazonosításhoz. Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére