Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Teázzatok velem! Teakészítő workshop

A tea készítő workshopok Varga Mariann, Magyarország teanagykövete által kerülnek megrendezésre. Okleveles kertésztmérnökként végzett, majd ezt követően külföldön olyan teabeszerző mesterektől tanulhatott a teákról, mint Giles Hilton.

      

[2]

Leírás

Tea készítő workshop 2 fő részére

A workshopok tematikájuknak megfelelő teakostolóval indulnak bemelegítésképpen. A teázás valódi élményén felül elsajátíthatod a tea készítésének helyes eljárását, rejtelmeit és természetesen mindezt a megfelelő és elengedhetetlen kellékekkel teheted. A rendezvény végén nem engedünk el üres kézzel, hazavihetsz egy saját címkével ellátott, általad összeállított teakeveréket, amelynek elfogyasztását már a workshopon megszerezett tudás birtokában otthonodban is élvezheted! 

       

     

       

A tea készítő workshopok Varga Mariann, Magyarország teanagykövete által kerülnek megrendezésre. Okleveles kertésztmérnökként végzett, majd ezt követően külföldön olyan teabeszerző mesterektől tanulhatott a teákról, mint Giles Hilton. Londonban töltött 6 éve alatt számtalan nemzetközi, különböző kultúrák teázási szokásait ismerhette meg és sajátíthatta el. Fő céljai között szerepel Magyarországon a tea helyes elkészítésének megismertetése, megszerettetése, magának a teázás élményének átadása, valamint a teatermesztés hazánkban való meghonosítása.

Foglalási feltételek

Kamélia Kert

Budapest (pontos helyszín az egyes események kiírásánál kerül feltüntetésre a kameliakert.hu honlapon)

Weboldal link: https://kameliakert.hu/

A választható workshopokról és azok időpontjairól a következő linken tudsz tájékozódni: 
Workshopok - Kamélia Kert (kameliakert.hu)

A férőhelyek száma limitált, ezért a részvétel regisztrációhoz kötött. Ha szeretnél csatlakozni, töltsd ki a jelentkezési űrlapot. A megjegyzés rovatba kérlek írd bele a Te Napod élménykártyán szereplő egyedi sorszámot és kategóriát (Gourmet Örömök) a beazonosításhoz.
Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére