Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vezetett 1,5 órás 5 tételes Bp Beer Lab sörkóstoló

2020-ban, a pandémia kellős közepén hárman megalapítottuk a SIMA brewingot, a saját gerilla sörfőzdénket. Mára közel 30-féle sört főztünk le az ország több mint 5 sörfőzdéjében, kollaboráltunk, nevettünk és töprengtünk, újabban pedig a BpBeerLab keretein belül is vígan magyarázunk a sörről. 

     

[9]

Leírás

Vezetett 1,5 órás 5 tételes sörkóstoló sörkorcsolyával 1 fő részére

Vesd magad velünk a habokba, és elkalauzolunk a sörkóstolás világában! Ízek, illatok, történetek, alapanyagok, minden amit csak a világ legnépszerűbb komlós italáról megtudhatsz.
Sörkóstolónkon minden a sörről szól: Elmeséljük, mióta létezik, hogyan készül, milyen fajtái vannak, emellett fun-facteket és egyéb érdekességeket is megtudhattok, és lehetőségetek nyílik a sör alapanyagainak megkóstolására is. Egy rövid kóstolástechnikai gyorstalpaló után együtt kóstoljuk meg a gondosan, sokszínűen összeválogatott magyar kisüzemi sörkülönlegességeket, miközben izgalmas háttérinformációkat tudhattok meg az adott sörökről, egyenesen a SIMA brewing sörfőzőjétől. Hogy teljes legyen a gasztronómiai élmény, a jó sörök mellé passzoló fingerfood falatkákat, ropogtatni valót és vizet is felszolgálunk. A kóstoló végén pedig egy rövid, játékos kvízben tesztelhetitek sörtudásotokat. Az esemény természetesen interaktív, kérdezni bármikor lehet, és egyéni kéréseidet is figyelembe vesszük. A program 5 hazai kisüzemi sör (1-1 dl) kóstolását és a sörökhöz kísérőként fingerfood falatkákat, snackeket tartalmaz.

   

A sörkóstoló menete:
- Bevezetünk titeket a kóstolástechnikai ismeretekbe. Bemutatjuk az alapanyagokat, amiket meg is ízlelhettek.
- Ezután következik az egyes tételek és sörtípusok bemutatása, amihez hideg mártogatóst, pirítóst, sós snackeket és egyéb ropogtatnivalókat is adunk, hogy jobban csússzon.
- Mindeközben olyan érdekességeket osztunk meg veletek, amiket tanórákon tuti sohasem mondtak el. Lesz szó a sörökről, történelemről, de higgyétek el, ezt nem fogjátok unni.
 Legvégül pedig egy rövid, de annál izgalmasabb quiz formájában megmérettetjük a tudásotokat.

Időpontok: aktuális időpontokat itt megtalálod: https://www.bpbeerlab.hu/idopontok/

   

   

   

Foglalási feltételek

Bp Beer Lab - Craft Head - Brewpub & Bistro

1085 Budapest  Rákóczi út. 29.

Weboldal link: https://www.bpbeerlab.hu/

 

Előzetes bejelentkezés szükséges +36 30 306 6686 telefonszámon, vagy hello@bpbeerlab.hu mail címen

 

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Borok, illatok, zamatok) a beazonosításhoz. Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére