Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

VIP bérlet InfraSlim fekvőbiciklire - Élan Beauty Stúdió, 1045 Budapest, Istvántelki út 2.

Az Élan Beauty Stúdió megalapításakor arra törekedtünk, hogy a mozgás szabadsága minden testalkatú embernek elérhető legyen. Egy hely, ahol nem CIKI a túlsúly. Nem kell súlyokat emelgetni, vagy maratont futni, DE mégis csúcs hatékony módszert biztosítunk a fogyásban.

     

[6]

Leírás

4 alkalmas VIP InfraSLIM X fekvőbicikli bérlet - 1 fő részére

-    4 x 30 perc edzés InfraSLIM X fekvőbiciklin.
-    Külön szobát biztosítunk számodra az edzéshez, így csak Te leszel ott. Ami után a privát fürdőben frissítheted fel magad.

Számodra mindent biztosítunk, hogy csak az edzésre tudj koncentrálni. Rád szabott ütemterv (állapotfelmérés, edzésterv, 10 napos komplett étrend), ingyenes parkoló, törölköző, alakformáló krém használat, víz bekészítés).

   

Próbáld ki a zsírégetés jövőjét! InfraSLIM X fekvőbiciklink a legmodernebb technológiákat alkalmazva magasabb szintre emeli a zsírégetést és az alakformálást. Gépeink egyszerre kihasználják a vákuummasszázs, az infra kezelés, a kollagén fényterápia, az ózon- és oxigénterápia csúcshatását. Az InfraSLIM X által alkalmazott technológiához az ózon-sátor áll legközelebb, melyben a kezelt személy nyaktól lefelé, bőrlégzés útján élvezheti az ózonterápia előnyeit. Az ózonterápia feszesíti és tisztítja a bőrt, és jótékonyan hat a sejtanyagcsere-folyamatokra.

Az ózonterápia hozzájárul a fogyást, méregtelenítést és regenerálódást biztosító élettani folyamatok lejátszódásához. KOLLAGÉN-FÉNYTERÁPIA, egy fotobiostimulációs eljárás a szervezet kollagén és elasztin rostok termelésének serkentésére, melyet a speciális 630 nm-es hullámhossz-tartományban vörös fényt sugárzó LED-ek biztosítanak. Az INFRAVÖRÖS FÉNY a nap láthatatlan sugárspektrumának része, melynek egyik legfontosabb emberi szervezetre gyakorolt hatása, hogy könnyedén és mélyre hatol a szövetekbe. Az AROMATERÁPIA alapja az illóolajok fájdalomcsillapító, stresszoldó, valamint érzelmekre és hangulatra való pozitív hatása.

Foglalási feltételek

Élan Beauty Stúdió

1045 Budapest, Istvántelki út 2.

Weboldal link: https://elanbeautystudio.hu

 

Foglalás és bejelentkezés a következő elérhetőségen: +3630 797 5692, hello@elanbeautystudio.hu vagy a következő linken lehetséges:https://elanbeautystudio.hu/bejelentkezes/ 

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Feltöltődés) beazonosítás végett.

Te Napod élménykártyád, ami tartalmazza az egyedi kódodat, vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!
 

Az oldal tetejére