Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

1 órás VR élmények a Bluebox VR Bárban

Hogy mi az a VR? Egy virtuális tér, aminek csak a fantáziád szab határt. Ha felveszed a Valve Index szemüveget lehetsz mesefigura, szuperhős, katona, vagy bejárhatod a világot!

     

[5]

Leírás

1 óra VR élmény max 3 fő részére

Szakadj ki a valóságból. Vár téged is a Bluebox VR Bár Dunaharaszti A Virtuális Valóság segít minket kiszakítani a hétköznapokból, hogy egy jobb, színesebb és szabadabb világba kerülhessünk. Itt az ideje hogy kipróbáld, gyere el termünkbe és garantáljuk a szórakozást. Küzdj meg a sárkányokkal elf bérgyilkosként, győzz le egy goblin királyt, vagy próbáld ki magad az íjászatban szóló- és többjátékos módban. Gondosan összeállítottunk egy válogatást a legnépszerűbb VR -játékokból. Mindegyik elérhető  számódra Bluebox  VR-nál. Ha a barátaiddal jössz, tudtok együtt vagy akár egymás ellen is játszani és persze külön-külön is.

Játékok időtartalma: 60 perc

Szobáink: HALF LIFE: ALYX, ARIZONA SUNSHINE, SMASHBOX ARENA, ELVEN ASSASSIN, REC ROOM, GUNS’N’ STORIES: PREFACE VR, THE LAB, BONEWORKS, KEEP TALKING AND NOBODY, PAVLOV, SERIOUS SAM: THE LAST HOPE, SERIOUS SAM: BFE, TRICKSTER VR: CO-OP DUNGEON CRAWLER, ACRON: ATTACK OF THE SQUIRRELS!, THE WALKING DEAD, MOSS, JOB SIMULATOR, VACATION SIMULATOR, SNOW FORTRESS, GOOGLE EARTH, LOCO DOJO, TALES OF ESCAPE, NVIDIA® VR FUNHOUSE, RAW DATA, KILLING FLOOR INCURSION, PROPAGATION VR, ZERO CALIBER, ARCHANGEL ™ HELLFIRE, A-TECH CYBERNETIC, I EXPECT YOU TO DIE, SURV1V3, Ragnarock.

   

A dehidratáltság elkerülése végett ingyen kínálunk finom kávét vagy vizet számodra. Mindenre nyitottak vagyunk, amíg a hely engedi. Ha gondoljátok, hozhattok saját ételt, italt, pizzát vagy akár tortát is. Persze mindezt felár nélkül, a lényeg, hogy jól és felszabadultan érezzétek magatokat.

   

Foglalási feltételek

Bluebox VR Bár

2330 Dunaharaszti, Magyar utca 74.

Weboldal link: https://www.blueboxvr.hu/

Foglalás és bejelentkezés a következő linken lehetséges: https://blueboxvr.booked4.us/public/

Ha egyszerre többen szeretnétek jönni játszani, akkor mindenképp annyi főre foglaljátok az időpontot, amennyi boxot igénybe szeretnétek venni, azaz a foglalások számát állítsátok kettőre, háromra, különben nem tudjuk biztosítani az összes boxot, ha valaki már foglalt oda. Az időpont előtt javasolt 5 perccel előbb megérkezni a játék kiválasztása miatt. Felszeretnénk hívni a figyelmeteket arra, hogy a késés a játékidőből vesz el. Időpontot lemondani 24 órával előbb lehet.

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Láss csodát élményprogramok) beazonosítás végett.

Te Napod élménykártyád, ami tartalmazza az egyedi kódodat, vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére