Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

GYIK

TE NAPOD

Hogyan használhatom fel a Te Napod boxot?

Először is gratulálunk! Bármilyen alkalomra is kaptad ezt az ajándékot, csodás élményekben lesz részed!

 1. A boxon és a plasztikkártyán megtalálod a kategória nevét (Gasztro örömök, ….). Keresd meg a honlapon ezt a terméket és a leírás alatt megtalálod azokat a programokat, amik közül választhatsz egyet. 
 2. A program leírásában megtalálod a Foglalási feltételeket, amik az időpont foglaláshoz kellenek.
 3. Foglaláskor add meg, hogy melyik kategóriában, milyen programot szeretnéd (pld: Láss csodát, Balatoni vitorlázás).
 4. Érkezéskor add át a Te Napod plasztikkártyát.
 5. Kezdődjön a Te Napod élmény! Izgulsz már?

Meddig érvényes az ajándékom?

A boxban lévő plasztikkártya hátulján találod az érvényességi időt. Minden Te Napod box a vásárlástól számított minimum 12 hónapig érvényes. Az érvényességi idő lejárata után Partnereink már nem tudják elfogadni, így érdemes odafigyelni erre!

Tudom, hogy ciki, de becserélhetem egy másik Te Napod boxra?

Persze! Érvényességi időn belül átcserélheted másik boxra. Írd meg nekünk az info@tenapod.hura a kártáyan lévő azaonosító számot és hogy mire szeretnéd becserélni! Fontos: az érvényességi idő nem fog változni, illetve drágább boksz esetén a különbözet kifizetése szükséges. Alacsonyabb árú boksz esetén visszatérítésre nincsen lehetőség.

Nem tudok elmenni a lefoglalt időpontban! Mit tegyek?

A programokon való részvétellel kapcsolatban a Partnereinkkel tudsz egyeztetni. Lemondás esetén is fordulj hozzájuk, biztosak vagyunk benne, hogy megtaláljátok a mindenkinek megfelelő megoldást!

Nem azt kaptam a szolgáltatótól, ami le volt írva! Mi tehetek?

Nagyon-nagyon sajnáljuk! Ez a legrosszabb hír számunkra! Kérlek, írd meg nekünk az info@tenapod.hu emailcímre, hogy mi történt! Mindenképpen add meg a kártyád azonosítószámát, illetve a Partner nevét, akinél voltál.

 


 

Te Napod a természetért

A Te Napod dobozok megtervezése kapcsán kiemelt fontosságot kapott a környezetvédelem kérdése. Olyan gyártót kerestünk, akik garantálják, hogy fenntartható módon készült papír alapanyagot használnak. Erre garancia az FSC jelzés. Ugyanezen okból a választható programok folyamatosan aktualizált listája a Te Napod webes felületén érhető el. A doboz nem taralmaz programfüzetet, hogy ezzel se terheljük a környezetet.

Mit jelent az FSC jelzés?

Az FSC tevékenységének központi eleme egy a felelős erdőgazdálkodást igazoló tanúsítványrendszer terjesztése és üzemeltetése. Az FSC tanúsítványa szavatolja, hogy az ilyennel rendelkező erdőgazdaságok, faipari üzemek, bútorgyárak stb. elfogadják és betartják az FSC szigorú szabványait és előírásait, és az általuk forgalmazott termékek megfelelnek a környezettudatos és társadalmilag felelős termelés, gyártás feltételeinek. A minősítés során figyelembevett szempontok közé tartozik például, hogy a fakitermelés és az erdő(újra)telepítés folyamán érvényesül a biodiverzitás és az ökológiai egyensúly fenntartása, illetve biztosított az érintett területeken a helyi dolgozók és lakosság jogainak és érdekeinek érvényesülése is. Az FSC 10 elve és 56 pontos kritériumrendszere ezeket a szempontokat gyűjti össze.

Az FSC alapelvei

 1. elv: A törvények és az FSC kritériumainak betartása
 2. elv: Tulajdoni jogosultságok, földhasználati jogok és kötelezettségek
 3. elv: Az őshonos népcsoportok jogai
 4. elv: A munkavállalók közösségi kapcsolatai és jogai
 5. elv: Az erdő hasznai
 6. elv: Környezeti hatások
 7. elv: Gazdálkodási tervek
 8. elv: Felügyelet és szakvéleményezés
 9. elv: Az eredeti természetes állapotukban megmaradt erdők fennmaradása
 10. elv: Faültetvények
Az oldal tetejére