Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

10 alkalmas páros jóga bérlet

Az egyik fő célom, hogy a hozzám hasonló emberek, akik sosem akartak jógázni azok is megismerhessék ezt a több ezer éves tudást 21. századi köntösbe öltöztetve. Fejlődj dinamikus és kihívásokkal teli jóga és alakformáló óráinkon vagy oldd fel a felgyülemlett feszültséget lazító, relaxáló jógaóráinkon!

  

[4]

Leírás

10 alkalmas páros jóga bérlet - 2 fő részére

Fejlődjetek dinamikus és kihívásokkal teli jóga és alakformáló óráinkon vagy oldd fel a felgyülemlett feszültséget lazító, relaxáló jógaóráinkon! Kezdőtől a haladó szintig, változatos óráink garantáltan feltöltenek energiával benneteket!

Választható Jóga típusok: flow, gerinc, stresszoldó jóga 

     

Flow: Dinamikus jógairányzat, mely astanga alapjaira épül. Ha szereted a kihívásokat, akkor ez az óratípus Neked való. Az óra erősítő és nyújtó gyakorlatokat is tartalmaz, mely még hatékonyabban elősegíti a test feszességét és rugalmasságát. Alakot formál, zsírt éget, erősíti az egész testet és emellett oldja a feszültséget a csípő és a váll környékén is.

Gerincjóga: Ez egy modern mozgásterápia, mely anatómiai alapmozgásokra épül. Harmonikusan és biztonságosan nyújtja és erősíti az egész testet. Célja: Prevenció, tartásjavítás, stresszoldás. Ajánlott kezdőknek, ülőmunkát végzőknek.

Lazító-Stresszoldó Jóga: Az óra középpontjában a nyújtó gyakorlatok állnak. Célja a mozgásterjedelem növelése, stresszoldás, és a hajlékonyság növelése. Az órákon alkalmazunk csípőnyitó, mellkasnyitó, váll lazító gyakorlatokat is. Egy óra, mely segít kiszakadni a hétköznapokból és újult erővel tölti fel a gyakorlót. Kezdő és haladó gyakorlók körében is közkedvelt óratípus.

     

Mi azért vagyunk, hogy bebizonyítsuk, hogy igen is képesek vagytok bármire! Motiválunk benneteket, mellettetek vagyunk és segítünk, hogy elérjétek a céljaitokat.

Nálunk csak magatokra kell figyelnetek. A jógázáshoz szükséges minden eszközt biztosítunk számotokra, hogy a lehető legjobban fejlődhessetek. Légkondicionált, világos, tágas teremben, modern, igényesen kialakított környezetben, sok-sok szeretettel várunk Titeket!

     

Foglalási feltételek

Jóga Paradise

1041 Budapest, Istvántelki út 62. (újpesti Stop Shop mögött)

Weboldal link: https://www.jogaparadise.hu/

 

Foglalás és bejelentkezés a következő elérhetőségen: 
Telefonszám: 20 258-4643
E-mail cím: jogaparadise@gmail.com

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Egy feledhetetlen nap) a beazonosításhoz. Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére