Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

10 perc a fellegekben - Motoros sárkányrepülés

Igazi adrenalinbomba, különleges élmény! Garantáltan felejthetetlen élményben lesz részed és olyan szögből láthatód a várost, mint korábban még soha!

     

[5]

Leírás

10 perces motoros sárkányrepülés 1 fő részére

Neked csak annyi a dolgod, hogy egyik ámulatból a másikba ess, miközben megcsodálod a budai hegyek, a Börzsöny vagy épp a Mátra bérceit, a Duna méltóságosan kanyargó szalagját vagy éppen a Margitszigetet. A repülés során látható Budapest összes hídja, a Liszt Ferenc repülőtér, Budapest környező települései (Budakeszi, Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, stb.) és a Börzsöny-hegység. Tiszta idő esetén látható még a Mátra és a Velencei-tó is.

   

Amit láthatsz a repülés során: Budapest összes hídját, Liszt Ferenc repülőteret, Budapest környező településeit, Börzsöny-hegység, tiszta időben a Mátra és a Velence-tó is, Időszakosan Balatonkeresztúron is fel lehet használni a vouchert.   

Milyen időpontot válassz? A nyári hónapokban lenyűgöző látványban lehet részed madártávlatból, szép időben, késő délutáni vagy kora esti időszakban. A légköri viszonyok ekkor biztosítják a legkellemesebb repülést. Javasoljuk a hétköznapi időpontok választását. Természetesen rossz időjárás esetén nem ajánlott a repülés.

Amennyiben kedvezőtlen körülmények adódnak, akár a már leegyeztetett időpont esetében is egyeztethetsz újra.

Szakképzett és megbízható oktató és műszaki vezető pilótával repülsz majd! Bukósisakot biztosít a pilóta.    

A sárkányrepülő nyitott, ezért réteges, meleg öltözet javasolt (hosszúnadrág, kabát). Emelkedés AMSL 1050 m magasságig.

Maximum súlyhatár: 110 kg. Kiskorú utas esetén írásos szülői hozzájárulás szükséges. A helyszínt az aktuális körülmények függvényében a pilóta határozza meg.

Igény esetén különleges HD minőségű, sisakkamerával készülő videofelvétel (hozz magaddal SD kártyát!): 990 Ft. A felvételeket GoPro 8-as akciókamerával készítik, ezért mikro SDHC/SDXC kártyát vigyél, legalább Class 10-est.      

Foglalási feltételek

Ultrakönnyű Repülésért Sportegyesület

2092 Budakeszi, Farkashegyi Repülőtér HRSZ 075/1

 

Előzetes időpont egyeztetés szükséges a következő elérhetőségen: +36 20 980 80 90 (Komáromi Gábor) vagy nagykoma@freemail.hu

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Láss csodát élményprogramok) a beazonosításhoz.

Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Felszállás helye: Farkashegyi repülőtér

 

Partnerünk KATA körbe tartozó egyéni vállalkozó, ezért csak a szolgáltatást ténylegesen igénybe vevő magánszemély részére szóló számlát fog tudni kiállítani!

Az oldal tetejére