Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

2 órás Segway túra gasztronómiai élménnyel gazdagítva

Családi vállalkozásként működünk, és vezetett quad túrákat szervezünk Ágasegyháza offroad terepein - erdőkön, dombokon és dűnéken át. Egyedülálló quad és segway flottánkkal, valamint 7,5 hektáros saját területünkkel szeretnénk segíteni az embereknek, hogy kiszakadjanak a monoton hétköznapokból, és felejthetetlen élményeket szerezzenek nálunk.

     

[4]

Leírás

2 órás Segway túra gasztronómiai élménnyel gazdagítva 1 fő részére

A Segway alapvetően egy tech-roller jellegű személyhordozó eszköz, mely a dinamikus stabilizáció elvén működik. Nagyobb sebesség eléréséhez előre, lassításhoz hátra kell dőlni. A kormányzás a kettéágazó fogantyúval oldható meg. A benne működő elektromotornak köszönhetően a jármű akkumulátorral tölthető. A túra előtt egy rövid oktatást tartanak, amely során megmutatják, hogyan működik az eszköz, és gyorsan megtanulhatjátok a kezelését.

A túra során szezontól függően fagyizóknál és gyümölcsvásároknál is megálltok majd. 

   
Forráskúton 12 db Segway várakozik, hogy egy igazi adrenalindús suhanásban részesítsen. Ezek a gépek erősek és fürgék, mégis csendesek és energiatakarékosak. A túra egy vadregényes lápos csatorna mellett fut őshonos állatok birodalmában, közben vendéglőknél és fagyizóknál tart szünetet, majd Zsombón ér véget egy horgásztó közelében.
Az ajánlat 12 éves kortól vehető igénybe.Az alkoholos befolyásoltság kizáró tényező. A túra várandós nők számára nem ajánlott. Az eszköz maximális teherbírása 125 kg, minimális súlykorlátja 35 kg. A túrához kényelmes lábbeli viselése ajánlott.

Foglalási feltételek

Ágas Quad

6076 Ágasegyháza,  Kossuth Lajos út 108.

Weboldal link: https://agasquad.hu/

 

Foglalás és bejelentkezés a következő elérhetőségen: +36 70 325 9165

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Egy feledhetetlen nap) beazonosítás végett. Te Napod élménykártyád tartalmazza az egyedi kódodat, vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére