Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

4 tételes Béla Borászat borkóstoló hordóban érlelt kunsági borokkal

A Béla Borászat 1991 óta működik családi vállalkozásban Imrehegyen. A Borászatot Béla Zoltán vezeti, melyet a szülei indítottak útnak és a mai napig a család tagjai dolgoznak a vállalkozásban a feldolgozás és a kereskedelem területén egyaránt.

     

[9]

Leírás

Béla Borászat borkóstoló hordóban érlelt kunsági borokkal - 4 tételes borkóstoló - 3 fő részére

Gyertek Imrehegyre, ahol hordóban érlelt fehér- és vörösborokat egyaránt kóstolhattok! Itt személyesen a borász és tulajdonos, Béla Zoltán vár titeket egy klasszik kunsági borkóstolóra. Mindent tud, amit csak tudni lehet a kunsági borvidékről és az itt megtermelt borokról.

   
- Kóstoljatok meg 4 kunsági bort, meg fogsz lepődni, hogy nemcsak friss tételek készülnek errefelé.
- Töltsetek  el 1,5-2 órát a családi borászatnál és tudj meg minél többet a kunsági borvidékről.
- Járd be a borásszal a borkészítés állomásait, lásd a saját szemeddel, hogyan készül a bor.

A kunsági Béla Borászat borkóstoló foglalása után a borászat központjában, az igényesen kialakított kóstolóteremben fogtok találkozni, de ha jó az idő, akkor a kóstolóteraszon is helyet foglalhattok. Érdemes minden érkezés előtt egyeztetni a borásszal, mert bár van előzetesen felállított borsor, de ha valamit nagyon meg szeretnétek kóstolni, amit nem láttok a klasszik borkóstoló tételei között, akkor azt biztos meg lehet beszélni a borásszal.

   
Alapvetően a következő kunsági borokra számíthattok ezen a borkóstolón: kövidinka; Irsai Olivér; száraz, fahordós nektár; kékfrankos rozé és öreg tőkék kékfrankos. Illatos, gyümölcsös borból éppúgy nem lesz hiány, mint hordóban érlelt fehér- és vörösborból, igazán nem lehet mondani, hogy Béla Zoltán borász nem akar megmutatni nektek mindent ezen a borkóstolón.

   

   

Foglalási feltételek

BÉLA BORÁSZAT Imrehegy

6238 Imrehegy, Szarkás utca 56.

Weboldal link: https://belaboraszat.hu/

 

Előzetes bejelentkezés szükséges a következő elérhetőségek valamelyikén:
Telefonszám: +36 20 938 6161
E-mail cím: info@belaboraszat.hu

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Borok, illatok, zamatok) a beazonosításhoz. Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére