Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

4 tételes Bibok borkóstoló a sóskúti mészkőpincében

Pincészetünket 1993-ban alapítottuk Sóskúton azzal a céllal, hogy Magyarország történelmi borvidékeiről származó borait a főváros közelségébe hozzuk.

     

[9]

Leírás

Bibok borkóstoló a sóskúti mészkőpincében - 4 tételes borkóstoló 2 fő részére

Látogass el Te is pincészetünkbe, vagy mintaboltunkba és győződj meg boraink kiváló minőségéről. Kóstolj meg 4 olyan bort a sóskúti mészkőpincében, amelyek különböző borvidékekről származnak és aranyérmes bor is van közöttük. A Bibok Pincészetnél igazán különleges borkóstolóban lesz részed, de a pulóveredet ne hagyd otthon!
A Bibok borkóstolót egy Irsai Olivér Frizzantével fogjátok kezdeni, ez a szén-dioxiddal dúsított gyöngyöző bor tökéletes indító lesz a nyári melegben. Ezután csendes borként is megkóstolhatjátok az Irsait, ahogy egy rendkívül népszerű, illatos fajta, a sauvignon blanc is a poharakba kerül. A fehérek után mi más is jöhetne, mint egy szép, roppanós savú rozébor, amely Bibok Zoltánnál szekszárdi kékfrankosból készül.
Egy ilyen szép ívű borkóstolót vörösborral illik zárni, a barrique szekszárdi merlot pedig tökéletes erre a célra. Emlékezetes és igazán különleges borkóstoló lesz, amit még inkább feldobhattok egy olyan hidegtállal, amihez a finom falatokat a környék kistermelőitől szerzi be a borász.
A borkóstoló végén egy tetszőleges bort még vissza is kóstolhattok, és természetesen elvitelre is lehet vásárolni a pincénél. Gyertek Sóskútra és kóstoljatok különböző borvidékekről származó borokat!

   

Pincészetünket 1993-ban alapítottuk Sóskúton azzal a céllal, hogy Magyarország történelmi borvidékeiről származó borait a főváros közelségébe hozzuk. Tartós kapcsolatokat alakítottunk ki és tartunk fenn a Soproni, Szekszárdi, Mátrai, Neszmélyi és Kunsági Borvidékek termelőivel, így már a szőlő feldolgozásától kezdődően részt veszünk boraink előállításában. Családi pincészetünk mára egy 3.000 hl-es tárolótér-kapacitású pincészetté nőtte ki magát, azonban folyamatosan arra törekszünk, hogy a modern, innovatív eljárások alkalmazása mellett megőrizzük és ápoljuk a magyar borkészítési hagyományokat. Boraink többségében reduktív eljárással készülnek, hogy megőrizzék gyümölcsös jegyeiket, finom illatanyagaikat és aromájukat, azonban sortiment-ünk tartalmaz klasszikus eljárással készített, több éven keresztül tölgyfahordóban érlelt borokat is.

    

    

Foglalási feltételek

BIBOK PINCÉSZET

2038 Sóskút ,Temető u 37.

Weboldal link: https://bibokpinceszet.hu/

 

Előzetes foglalás és bejelentkezés szükséges a következő elérhetőség valamelyikén: 
Telefonszám: 06 23 347 691
E-mail cím: info@bibokpinceszet.hu

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Borok, illatok, zamatok) a beazonosításhoz. Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

H-P-ig használható fel a Te Napod kártya erre az ajánlatra!

Az oldal tetejére