Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

4 tételes Gombai pezsgőkóstoló Etyeken sajttállal

Tradicionális pezsgőkészítéssel foglalkozunk Etyeken. A pezsgőkészítéshez részben új magyar szőlőfajtákat használunk. Tölgyfahordós érleléssel készítjük a brandyket. Ezeket az elegáns párlatokat ajánljuk mindenkinek aki szeret elmélyedni a párlatok világában.

     

[9]

Leírás

Gombai pezsgőkóstoló új magyar szőlőfajtákkal (4 tételes 2 fő részére + sajttál)

A Gombai Pezsgőpince Etyek egyik legnagyobb buborékbirodalma. A tízéves múlttal és pezsgőkészítési tapasztalattal bíró családi pincészetet a Gasztrosétányon keresd, ide fogsz érkezni erre a 4 tételes pezsgőkóstolóra. Fogtok látni rázóállványokat is, a házigazdátok pedig a méthode traditionnelle eljárás minden mozzanatát el fogja mesélni nektek. A kóstoló végére alig lesz olyan kérdés, amire ne tudnátok a választ, ha pezsgőkről van szó.

   

4 tradicionális eljárással készült pezsgőt fogtok itt megkóstolni és az, hogy ezek melyik pezsgők legyenek, szinte csak rajtatok múlik. 
Választhattok a klasszikus közül is, hiszen például chardonnayből, sárgamuskotályból és zenitből is készül pezsgő a Gombainál. De ha igazi kuriózumra vágytok, akkor nem hagyjátok ki az új(!) magyar fajtákból készült pezsgőket sem. A Gombai Pezsgőpincénél a fehér rezisztens fajták közül orpheusból, odysseusból, míg a kékszőlőket tekintve a pannon frankosból készül itt pezsgő. A pannon frankos egy viszonylag újabb nemesítésű magyar kékszőlő, és a Gombainál az etyeki Újhegyen ebből vörös pezsgő készül Paff néven. A pezsgő kostolóhoz  sajttál is jár, hogy jobban csússzon.

   
Jelentkezzen be egy párlat sor vagy egy pezsgő sor kóstolásra! 
Körülbelül 2 óra hosszú a túra.
Vidd haza a kedvenc Gombai pezsgőidet, a kóstoló után elvitelre is vásárolhatsz!

   

Foglalási feltételek

GOMBAI PEZSGŐPINCE

2091 Etyek, Újhegyi út 2. Gasztrosétány

Weboldal link: https://gombaipezsgopince.hu/

 

Előzetes bejelentkezés szükséges a következő elérhetőségek valamelyikén:
Telefonszám: +36-20/284-7664          
E-mail cím: info@gombaipezsgopince.hu, s.gombai@gmail.com

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Borok, illatok, zamatok) a beazonosításhoz. Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére