Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

5 alkalmas stúdió jóga bérlet - Ászana Kuckó joga - 1139 Budapest, Frangepán utca 6.

Stúdiónk a kuckó nevet nem véletlenül kapta. Ezzel szeretnénk utalni a kislétszámú, családias léptékű és hangulatú gyakorlótermünkre. Már az öregecske műemlékház belső udvara is sugározza ezt a bensőséges kuckó hangulatot, bérházakban ritka, virágos látványával.

         

[6]

Leírás

5 alkalmas stúdió jóga óra bérlet, 1 fő részére

Választható időtartam: 60/75/90 perces órákon vehetsz részt

Ezekkel az óratípusokkal várunk:  
- Gerincjóga
- Hatha jóga 
- Daoyin kínai gerinctorna
- Kismamajóga
- Babás jóga

       

A jógában alkalmazott relaxációs technikák csökkenthetik az olyan krónikus fájdalmakat, mint a hátfájás, ízületi gyulladás vagy fejfájás. Jó hatással vannak a vérnyomásra és csökkenthetik az álmatlanságot. A jóga egyik legnagyobb mentális előnye, a stresszoldó képessége, ami hatással van a testre és az elmére egyaránt. Mivel számtalan jóga gyakorlat létezik, bárki elkezdheti és már az elején élvezheti a jótékony hatását. Lehetsz túlsúlyos vagy profi sportoló, a méret és az előképzettség nem számít. Léteznek jóga gyakorlatok kezdőknek és a legtöbb feladatnak van haladó változata is. A lényeg, hogy megismerd és kitold a határaidat, gyakorolj és érezd jól magad. Hangolódj össze a testeddel és a belső éneddel.

       

A jógához is mint a legtöbb sporthoz szükség van alapfelszereltségre. Nem kell nagy dolgokra gondolni, főleg hogyha csoportos órára mész, ott általában a legtöbb szükséges eszköz rendelkezésre áll. A legfontosabb, hogy legyen megfelelő ruházatod. Elengedhetetlen egy kényelmes, nem túl bő, de jól nyúló jóga nadrág. Illetve egy szintén kényelmes testhez simuló légáteresztős póló. Természetesen, ha komfortosabb használhatsz bővebb pólót is csak számolj vele, hogy fordított testhelyzetben fel tud csúszni. Szükséged lehet még jógaszőnyegre, amit biztosítunk neked.

       

Stúdiónk a kuckó nevet nem véletlenül kapta. Ezzel szeretnénk utalni a kislétszámú, családias léptékű és hangulatú gyakorlótermünkre. Már az öregecske műemlékház belső udvara is sugározza ezt a bensőséges kuckó hangulatot, bérházakban ritka, virágos látványával. Engem magával ragadott. Amikor ezt a helyszínt megtaláltam, azonnal úgy éreztem, megvan. Itt a helyünk! És íme, itt vagyunk. Berendeztük, melegséggel és szeretettel töltöttük fel a kuckót, hogy felkészült oktatóink továbbra is fogadhassák régi és új vendégeinket. Egy 10 fős gyakorlótermünk van, ezért az óráinkra bejelentkezés szükséges.

Foglalási feltételek

Ászana Kuckó joga

1139 Budapest, Frangepán utca 6. fsz. 4.

Weboldal link: https://www.aszanakucko.hu/

 

Előzetes bejelentkezés szükséges a honlapon: https://aszanakucko.hu/esemenyek az „Időpont foglalása” gombra kattintással.

Hétfő és szerda esti 18:45-ös órák kivételével az összes többire felhasználható.

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Feltöltődés) a beazonosításhoz.
Te napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére