Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

5 tételes Borbély borkóstoló a 2020-as Év Bortermelőjénél

A család több mint 20 ha szőlőültetvényen gazdálkodik, melyek a Badacsonyi borvidéken, a Badacsony hegy, a Gulács hegy, a Csobánc hegy, a Bács hegy és a Tóti hegy napsütötte lankáin terülnek el.

     

[9]

Leírás

Borbély borkóstoló a 2020-as Év Bortermelőjénél - 5 tételes borkóstoló 2 fő részére + pogácsa

Ismerkedjetek vulkáni borokkal a Borbély Családi Pincészetnél! Ezen a badacsonyi borkóstolón 5 bort kóstolhattok meg, ráadásul egy olyan borászatnál, ahol a főborászt 2020-ban „Az Év Bortermelőjének” választották. A birtokra megérkezve már vár titeket a pincészet szakértő munkatársa, akinek köszönhetően alapos betekintést fogtok kapni a badacsonyi borok világába és a Borbély Családi Pincészet életébe. A minimum 1 órás badacsonyi borkóstoló alatt összesen 5 bort fogtok megkóstolni. Előre lefektetett borsor nincsen, de abban biztosak lehettek, hogy Borbély Tamás, aki 2020-ban elnyerte „Az Év Bortermelője” elismerést, csak kiváló borokat palackoz le.
A Borbély klasszik borkóstolón házi pogácsát is kapnak borkorcsolyaként a vendégek, de ha a borkóstoló foglalásakor előre jelzitek, akkor hidegtállal is tudnak készülni. A badacsonyi borkóstoló után természetesen helyben vásárolhattok is kedvezményesen  pár palack, vagy akár pár karton bort! Abszolút megértjük, ha otthon másnak  is szeretnétek megmutatni ezeket a gyönyörű borokat.

   

"Pincészetünkben a modern technológia alkalmazása mellett ragaszkodunk a hagyományokhoz, így boraink ászokhordós érlelés után kerülnek palackba. Borainkban megtalálható az érett szőlő gyümölcsös illata, zamata és a vulkáni talaj adta minerális, terroir jelleg. Kezdetektől fogva fontosnak láttuk, hogy első sorban a helyi, a borvidékre jellemző fajtákkal dolgozzunk, ezen fajtákból a jó ivású, mindennapok borain túl, termőhely hangsúlyos, hordós válogatásokat is készítsünk. A borversenyeken kimagaslóan szereplő száraz boraink mellett kései szüretből származó borkülönlegességek is színesítik kínálatunkat. Nagy büszkeségünkre fiúnk,Borbély Tamás elnyerte az „ÉV BORTERMELŐJE 2020”címet . Rendszeresen megmérettetjük borainkat hazai és nemzetközi borversenyeken, évről-évre sok  elismerést kapunk .A borozgatásban megfáradt vendégek kipihenhetik magukat hangulatos, téliesített Vendégházunkban."

   

   

Foglalási feltételek

Borbély Családi Pincészet

8258 Badacsonytomaj, Káptalantóti út 19.

Weboldal link: http://www.borbelypince.hu/

 

Előzetes bejelentkezés szükséges a következő elérhetőségek valamelyikén: 
Telefonszám: +36 30 927 1414
E-mail cím: info@borbelypince.hu

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Borok, illatok, zamatok) a beazonosításhoz. Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére