Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

5 tételes Kemenczés borkóstoló mátrai borokkal Cegléden

Cegléden gyönyörű mátrai borokkal ismerkedhetsz meg a Kemenczés Borháznál!

     

[9]

Leírás

5 tételes borkóstoló pogácsával 2 fő részére

Ezen a klasszik borkóstolón összesen 5 bort fogtok megkóstolni. A borkóstolót maga a borász fogja vezetni, és azt garantálhatjuk, hogy igazi élmény lesz a tételek közötti előadása. Mesél borászati filozófiáról, borkészítésről és szőlőtermesztésről, és természetesen a borvidékek borászati hagyományai is szóba kerülnek. Komoly, mély és alapos ismeretekkel fogtok rendelkezni minden témát illetően a 1,5 - 2 órás borkóstoló végére, de attól egy percig se féljetek, hogy unalmas lenne Benő előadása.

   
A borkóstolón zenitet, olaszrizlinget és rajnai rizlinget fogtok kóstolni a fehérborok közül, ezt egy kékfrankos rozé, valamint egy kékfrankos vörösbor követ. Ráadásul, ha még ezen kívül szeretnél további borokat kóstolni, akkor minimális felár ellenében szürkebarátot és cabernet franc-t tud nektek mutatni a borász.
- Pogácsával semlegesítheted az ízeket.
- Lehetőség van borvásárlásra pinceáron.

   
"Borházunk nagyon jól megközelíthető helyen Cegléden a városközpontban található, parkolás biztosított. A vasútállomástól a kóstoló pince húsz perc kényelmes séta, így a vonattal való érkezés is kiváló opció lehet. (Budapest-Cegléd 54 perc menetidő)
Gyertek, kóstoljatok, kérjetek plusz borokat, vagy akár komplett vacsorát is! Reméljük, hogy hamarosan a fogyasztóink között köszönthetünk!"

   

A ceglédi Kemenczés Borházat 2014-ben alapította három jóbarát, Kemenczés Benő, Kogler Mihály és Sánta Zoltán. A pincészet alapítása nem volt előzmény nélküli, Kemenczés Benő huszonöt év hobbi borászkodás során gyűjtötte a tapasztalatokat, amelyet most a Kemenczés Borház szakmai irányításában tud hasznosítani. Négy megbízható szőlőtermelővel vagyunk kapcsolatban, akik Abasár és Markaz határában, kiváló fekvésű dűlőkben művelik a szőlőket az általunk meghatározott irányelveknek megfelelően. Borkiválóságnak választotta az Országos Borszakértő Bizottság a Kemenczés Borház 2015-ös Cabernet Franc és 2016-os Zenit borát.

Foglalási feltételek

KEMENCZÉS BORHÁZ

2700 Cegléd, Kossuth Lajos u. 24.

Weboldal link: http://www.kemenczesborhaz.hu/

 

Előzetes bejelentkezés szükséges a következő elérhetőség valamelyikén:
Telefonszám: 30/537-3942
E-mail cím: info@kemenczesborhaz.hu

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Borok, illatok, zamatok) a beazonosításhoz. Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére