Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

5 tételes Pino Pince borkóstoló Albertirsán

Két barát pár évvel ezelőtt álmodott egy nagyot és létrehozták a saját pincészetüket Albertirsán.

     

[9]

Leírás

Pino borkóstoló a tradicionális és a modern találkozásával - 5 tételes borkóstoló 2 fő részére

Borkóstolón összesen 5 PINO borhoz lesz szerencséd. Mondanánk, hogy ez egy igazi belépő kóstoló a PINO világba. A fehérborok közül Irsai Olivér, cserszegi fűszeres és zöldveltelini kerül sorra, amelyek amellett, hogy illatos és könnyed borok, nagyon szépen hozzák a kötelezőnek mondható fajtajegyeket is. A saját telepítésű kékfrankos két arcát is megmutatja, először rozé borként, majd pedig könnyed és kellemesen fűszeres vörösborként ismerkedhettek meg vele. A borkóstolót Fülöp Norbert főborász tartja, aki a PINO Pince egyik tulajdonosa és alapítója is egyben. Ez azért lényeges, mert így biztosak lehettek benne, hogy minden felmerülő kérdésetekre azonnal választ kaptok. És legyünk őszinték, senki más nem tudná olyan hitelesen bemutatni nektek a borokat és a pincészetet, mint Norbert.

   

A PINO Pincét nem is igazán tudod máshol megismerni, mint Albertirsán, az évi 4000 palackos megtermelt bormennyiséget ugyanis a pincénél el is adják. Így hát ajánlott a borkóstoló után bevásárolni azokból a tételekből, amelyek nagyon tetszettek, vagy csak gyakran visszajárni Albertirsára.
Körülbelül 1 óra hosszú program.

   

Két barát pár évvel ezelőtt álmodott egy nagyot és létrehozták a saját pincészetüket Albertirsán, ami a település első kézműves baráti borászata. A PINO Pincénél azért dolgoznak, hogy egyszer Albertirsa és környéke is elismert és megbecsült ékköve legyen a magyar borkultúrának.

   

"Boraink megkóstolhatók pincészetünkben, ahol céges és családi rendezvények lebonyolítására is van lehetőség. Modern kóstoló termünk készen várja csapatod egy kis lazításra, de családodat is szívesen látjuk mondjuk egy születésnapra. Kóstoljátok végig a szortimentet barátaiddal vagy kollégáiddal és tudjatok meg többet az alföldi borokról."

   

   

Foglalási feltételek

Pino Pince

2730 Albertirsa, Kakasi dűlő 3.

Weboldal link: https://pinopince.hu/

 

Előzetes bejelentkezés szükséges a következő elérhetőség valamelyikén:
Telefonszám: +36 70 942-4218
E-mail cím: irsa.bor@gmail.com

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Borok, illatok, zamatok) a beazonosításhoz. Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére