Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

6 tételes Füzik borkóstoló az etyeki családi présházban

A pincészet az Etyek-Budai borvidéken található. Viszonylag fiatal pincészetről van szó, a borász Füzik Sándor 2011-ben alapította. A pincészet központja az etyeki öreghegyen található. Ebben a présházban készítik jobbnál jobb boraikat és a borkóstolókat is itt tartják.

     

[9]

Leírás

6 tételes borkóstoló 2 fő részére

Ezen az etyeki borkóstolón nincs előre, szigorúan meghatározott borsor, a borász meglehetősen rugalmas, aminek köszönhetően akár az érkezés után ott helyben is össze tudjátok rakni a kóstolni kívánt borok listáját. Az biztos, hogy van miből válogatni, általában 10 fölötti borból áll a Füzik Pincészet szortimentje.

   
Ezen az etyeki borkóstolón összesen 6 bort fogtok megkóstolni, de ezt nagyon egyszerűen föl lehet tolni 8 borra, és hát miért is ne kóstolnál kettővel több bort, ha már erre jársz? Mert például Füzik Sanyi a tartályban készült, friss karakterű boraiból előszeretettel tesz a tölgyfahordóba is, így külön érdekesség az arra fogékonyaknak, hogy össze lehet hasonlítani ugyanannak a bornak a tartályos és a hordózott változatát is. 
A borsorba érdemes beválogatni a sauvignon blanc-t, a chardonnay-t vagy a pinot noirt, és ezek közül valamelyiknek a hordós verzióját is. 

   
A borospincébe is lemehettek, ahol láthatjátok hol és hogyan készülnek a Füzik borok, tartályok és hordók egyaránt lesznek itt. Sőt, ha szerencsétek van és van még bor a pincében, akkor Sanyi azt is megengedi, hogy tartály- vagy hordómintát kóstoljatok, úgy tartják, hogy ilyenkor a legjobb a bor…
•    Körülbelül 2 óra hosszú
•    Magyar vagy Angol nyelven
•    
Gyertek az etyeki Öreghegyre a Füzik Pincészethez és kóstoljatok remek etyeki borokat!

   

Foglalási feltételek

FÜZIK PINCÉSZET

2091 Etyek, Öreghegy utca 68/a

Weboldal link: http://www.fetzerpince.hu/

 

Előzetes foglalás és bejelentkezés szükséges a következő elérhetőségek valamelyikén: 
Telefonszám: 70 415 3127
E-mail cím: fuzikpinceszet@gmail.com

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Borok, illatok, zamatok) a beazonosításhoz. Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére