Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

7 tételes Gergen Borkóstoló ajándék Sajttállal

Borászatunk Gergen Birtok néven 2017 óta része a Villányi borvidék bortermelő közösségének. Gyökereink azonban a török korig nyúlnak vissza, hiszen máriagyűdi központi épületünk alatt húzódó pincében több mint 500 éves építészeti megoldásokat fedeztek fel, vélhetően papi dézsmapince lehetett itt.

     

[9]

Leírás

7 tételes borkóstoló 2 főre ajándék sajttállal

- Körülbelül 2 óra hosszú program 

- Magyar, angol vagy német nyelven

   

Az 1996-os alapítású BORKERT Kft. saját márkája a Gergen Birtok. Jelentős földterületen gazdálkodunk, mintegy 40 hektár szőlő és gyümölcsös terület tartozik a Birtokhoz, ennek köszönhetően széles termékspektrummal rendelkezünk: 100%-os természetes gyümölcslevek és gyümölcspálinkák, de sajtok is elérhetők a kínálatban. Fontosabb borfajtáink az Olaszrizling, a Hárslevelű, a Chardonnay, a Cserszegi Fűszeres és a borvidéken nagyobb területen csak náluk termő Tramini, valamint a klasszikus Portugieser, Kékfrankos, Merlot, Pinot Noir, Cabernet Franc és Cabernet Sauvignon.

   
„A mai borfogyasztók elvárásaihoz igazodó, könnyedebb, gyümölcsös borokat készítünk, amelyeknél elsődleges a magas minőség és a jó ár-érték arány. A Birtok a 2016-os tulajdonosváltása után a dédnagyapám nevét vette fel, aki Arad mellett, tanárként növénynemesítéssel foglalkozott” (Gesztesi László Péter ügyvezető)

   

Foglalási feltételek

Gergen Birtok

7800 Siklós, Járó Péter utca 35.

Weboldal link: https://www.gergen.hu/

 

Előzetes bejelentkezés szükséges a következő elérhetőségek valamelyikén: 
Telefonszám: +36 (72) 579-296
E-mail cím: info@gergen.hu

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Borok, illatok, zamatok) a beazonosításhoz. Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére