Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

7 tételes Pósta borkóstoló vacsorával

A Pósta Borházat egyre kevesebb borbarátnak kell bemutatni, a szekszárdi borvidék széles körben ismert és elismert borászatáról van szó.

     

[2]

Leírás

Pósta borkóstoló természetes szekszárdi borokkal - 2 fő részére 7 tételes borkóstoló + főétel + desszert

Gyere a Pósta Borház Kóstoló Tanyájára, ahol fantasztikus kilátás mellett lesz a borkóstoló. Valódi organikus borélményben lesz részed, ahol 7 szekszárdi bor kóstolása közben a borvidékkel és a természetes borkészítési eljárásokkal is megismertetnek. 

   
Organikus borok egy komoly szekszárdi borkóstolón, ahol akár amfórában készült borokat is kóstolhattok. Kékfrankos, kadarka, merlot, cabernet franc, csak győzd eldönteni, hogy melyik Pósta Borház bor a kedvenced!

   
Ezen a prémium borkóstolón 7 természetes szekszárdi borral fogsz megismerkedni. A borkóstolót Bori tartja, aki mindent el fog mesélni a kóstolás közben a borvidékről és azokról a folyamatokról, borkészítési eljárásokról, amelyek mentén készülnek az organikus szekszárdi boraik.

   
A természetes Pósta borsor viszonylag rugalmas, a borásszal közösen fogjátok összeállítani. Az azonban biztos, hogy 2 fehér, 1 rozé vagy siller mellett 4 szekszárdi vörösbort fogtok megkóstolni. Kadarka, kékfrankos, pinot noir, cabernet franc, merlot, igazi szekszárdi borászathoz méltón rendkívül széles a Pósta Borház szortimentje, biztosan megtalálja a társaság minden tagja a kedvenc tételeit a borkóstoló közben.

A 7 boron felül főétel + desszert is a borkóstoló csomag része.

   

Tősgyökeres szekszárdi családként mindig is rendelkeztünk kisebb – nagyobb szőlőterülettel. Manapság azon dolgozunk, hogy organikusra állítsuk ültetvényeinket. Borainkat hagyományos módon – spontán erjesztéssel, hozzáadott anyagok nélkül – és a legmodernebb technológiát kihasználva készítjük.  Arra törekszünk, hogy borainkban jól mutatkozzanak meg a szekszárdi terroir, a fajta és az évjárat hatásai. Büszkék vagyunk rá, hogy a 2017-es Cinka prémium cuvéenk arany minősítést szerzett a 2023 London Wine Competition megmérettetésén.

   

Gyertek Szekszárdra egy valódi organikus borélményért!

   

Foglalási feltételek

Pósta Borház - Szekszárd

7100 Szekszárd 46.325494, 18.684406

Weboldal link: https://postaborhaz.hu/

 

Foglaláskor fogjátok lefixálni a vacsora fogásait.

Előzetes foglalás szükséges a következő elérhetőség valamelyikén: 
Telefonszám: +36 30 700-7191
E-mail cím: info@postaborhaz.hu

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Gourmet Örömök) a beazonosításhoz. Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére