Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

8 tételes Mikóczi borkóstoló kiadós bőségtállal

Pincészetünk tizenöt éve foglalkozik szőlőtermesztéssel és borkészítéssel. Fontosnak tartjuk a kézműves jellegű szőlőtermesztés és borkészítés mellett a modern technológiák alkalmazását és azt is, hogy vásárlóink minden palackon érezzék a szeretetet, odafigyelést és gondoskodást, amivel borainkat készítjük. 

     

[2]

Leírás

Mikóczi borkóstoló kiadós bőségtállal 8 tételes borkóstoló 2 fő részére +1 kísérővel

Kóstolj meg 8 szekszárdi bort a Tolna megyei Bátán a Mikóczi Pincészetnél! A Szekszárdi borvidék déli részén fekvő településen egy régi istállóból kialakított kóstolóhelyiségben, a borpajtában lesz a borkóstoló, ami mellé bőséges hidegtálat is kaptok. 8 bor mellett bőségtállal és érdekes történetekkel készül a borász

   
A kóstoló közben meg fogjátok nézni a pincét is, de az idő nagy részét az egykor istállóként funkcionáló borpajtában fogjátok tölteni. 8 minőségi szekszárdi bort fogtok megkóstolni, de hogy pontosan mit, az mindig helyben, közvetlenül a kóstoló előtt dől el. Fehér-, rozé- és vörösbor egyaránt lesz ezen a kóstolón, de ha a társaság csak a vörösborokra kíváncsi, Mikóczi Attila borász, akkor sem jön zavarba. Akár különböző évjáratok összekóstolására és díjnyertes tételek megismerésére is lehetőségetek nyílik, éppen ettől különleges ez a borkóstoló.

   

Ahogy borból, úgy ételből sem lesz hiány ebben a pár órában. A csomag része a bőséges hidegtál is, amire egyáltalán nem túlzó a bőségtál megnevezés sem. A környék kistermelőitől többféle sajtot, különböző finom húskészítményeket és felvágottakat, májast és persze finom zöldségeket falatozhattok. Ráadásul még házi pogácsát is rak az asztalra Attila, és természetesen szódából is annyit isztok a kóstoló alatt, amennyi jól esik.
Gyertek Bátára, erre a kulturálisan rendkívül izgalmas kis településre, és ismerkedjetek meg egy csupaszív borásszal és szekszárdi boraival!
Körülbelül 3 óra hosszú program.

   

A Mikóczi Pincészet Tolna megyében Bátán található, a „Sárköz peremén”, a szekszárdi borvidék déli részén. Pincészetünk tizenöt éve foglalkozik szőlőtermesztéssel és borkészítéssel. Fontosnak tartjuk a kézműves jellegű szőlőtermesztés és borkészítés mellett a modern technológiák alkalmazását és azt is, hogy vásárlóink minden palackon érezzék a szeretetet, odafigyelést és gondoskodást, amivel borainkat készítjük. A szőlőterületeink növekedésével már más világfajták is színesítik kínálatunkat, mint a merlot és a cabernet sauvignon. A jelenlegi négy hektáros területen ez a választék szerepel, viszont saját és a vevői igények kielégítésére a fehér szőlők is teret nyertek borászatunkban, melyeket helyi gazdáktól vásárolunk. szekszárdi megmérettetésen elért eredmény mellett legbüszkébbek a 2011-es cabernet sauvignon borunk 2016-ban elnyert Vinagora arany minősítésére és a TOP 10 vörösbor közé kerülésére valamint a 2016-os Kékfrankos Rosénk 2017-es Vinagora arany érmére és egyben a legjobb fajtabornak járó díjára vagyunk.

   

   

Foglalási feltételek

Mikóczi Pincészet

7149 Báta, Fő út 94.

Weboldal link: https://mikoczi.hu/

 

Előzetes bejelentkezés szükséges a +36 30 351 2020 telefonszámon!

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Gourmet Örömök) a beazonosításhoz. Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére