Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

9 db jegy a legjobb mozis estéitekhez - Budapesten több helyszínen

Moziba járni több, mint filmet nézni. Moziba járni élmény, hiszen úgy élvezheted a képeket és hang effekteket, ahogyan azt az alkotók a széles vászonra megálmodták. A mozi technológiája képes visszaadni azt, amit a legprofibb házimozi rendszer sem tud, ráadásul a mozizás közösségi élmény is. Éppen ezért a mozi nem megy ki a divatból, akár baráti vagy családi programról, akár egy randiról van szó.

     

[4]

Leírás

Választható mozik: Cinema MOM, Lurdy Mozi, Pólus Mozi, GOBUDA Mozi, Art+ Cinema
Szerezd be 9 mozijegyet egy csomagban, és élvezd a szabadságot! Nem kell egyetlen estére korlátozódnod – oszd be kedved szerint! Használd fel a jegyeket különböző napokon, hívd meg barátaidat, vagy tartsd meg magadnak az év legjobb filmjeihez. Legyen szó romantikus randiról, baráti moziestről, vagy egy izgalmas szóló kalandról, te döntesz, mikor és kivel kapcsolódsz ki! Tervezz szabadon, mert a filmek világa mindig vár rád!!

   

Ezzel az ajánlattal most kedvezményesen ülhet az be a kedvenc moziszékedbe, és merülhetsz el a kiválasztott film világában. A mozijegyeket a Lurdy Házban, a budapesti Art Plusz Cinemában, a Pólus Centerben, a CinemaMOM-ban és a Gobuda Moziban is felhasználhatod.

A voucher csak normál filmvetítésekre érvényes, speciális programokra nem. Speciális programok esetén a felárat a pénztárnál szükséges rendezni.
3D vetítésekre szóló jegy a 3D szemüveget nem tartalmazza, az a helyszínen külön megvásárolható 400 Ft-os áron, illetve saját szemüveg is használható, amennyiben az megfelel a Dolby 3D rendszernek.

   

Foglalási feltételek

Citydeals.hu
Felhasználható 5 moziban: 
- Cinema MOM
- Lurdy Mozi
- Pólus Mozi
- GOBUDA Mozi
- Art+ Cinema

Beváltás menete:
Kérjük, küldd el kártyaszámodat és az élménykártyán szereplő kategóriát (pl. „Egy feledhetetlen nap”) az info@tenapod.shop e-mail címre. A mozijegyeket e-mailen keresztül, voucher formájában fogod megkapni. A jegyeket nem szükséges egyszerre felhasználni. Az ajánlat 2024.12.31-ig érvényes.

Miután megkaptad a vouchereidet, azokat online vagy személyesen tudod beváltani az alábbi lépésekkel:
Online:
1) Válaszd ki a mozi honlapján a filmet és időpontot! 
  a. MOM Park Mozi: https://cinemamom.hu/
  b. Lurdy Mozi: https://lurdymozi.hu/
  c. Pólus mozi: https://poluscentermozi.hu/
  d. GoBuda mozi: https://gobudamozi.hu/
  e. Art Mozi Plusz Cinema: https://artpluszcinema.hu/
2) A Rendelési módnál a Foglalás opciót válaszd!
3) Jelöld ki, hány db Teljes árú jegyet szeretnél!
4) Válaszd ki az ülőhelyeket és foglald le jegyeidet.
A megrendelt jegyek átvehetők bármely napon nyitvatartási időben (a pénztár minden nap első vetítés előtt 30 perccel nyit, és az utolsó vetítés kezdetéig tart nyitva) a jegypénztárakban, legkésőbb a film kezdése előtt 30 perccel. Az át nem vett jegyfoglalások 30 perccel vetítés előtt automatikusan törlődnek a rendszerből.
A jegyátvételhez a rendeléshez tartozó név, vagy a rendelési szám, illetve Citydeals utalvány (mobilon bemutatva vagy nyomtatva) szükséges. Citydeals utalványt csak a jegypénztárakban lehet érvényesíteni, jegyautomatánál nem.
Személyesen:
A voucher a pénztáraknál személyesen történő vásárlás esetén normál jegyre váltható. Citydeals voucheredet mobilon vagy kinyomtatva mutasd be a pénztárosnak.

Az oldal tetejére