Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

90 perces Ayurvédikus masszázs - Ayur Mantra Ayurveda Masszázs Szalon - 1067 Budapest, Eötvös utca 9.

Üdvözlünk az Ayur Mantra Ayurvédikus Masszázs Szalonban, ahol a tested és lelked harmóniájára helyezzük a hangsúlyt. Engedd meg, hogy elmerülj egy olyan helyen, ahol a stressz és a feszültség elszáll, és átadhatod magad a teljes feltöltődésnek és gyógyulásnak.

         

[6]

Leírás

90 perces Ayurvédikus masszázs 1 fő részére

Az Abhyanga masszázs az ayurvédikus masszázsok kezdő gyöngyszeme. A kezelés látványos hatása a testi szövetek megfiatalodása, a ráncok kisimulása, és a lélek teljes kipihentsége. Ayurvédikus masszázsunkat a hagyományos indiai gyógyászat alapjaira építettük, hogy megszüntessük a testben és az elmében felgyülemlett blokkokat. Ez a masszázs egy hagyományos indiai masszázstechnika. A masszőr itt az egész testet meleg olajjal. Hosszú, simító mozdulatokkal, gyúrással és nyomással dolgozik az izmokon és az energiapályákon. Az olaj melegítő hatása segít ellazítani az izmokat, javítja a vérkeringést és segíti a méreganyagok eltávolítását a testből.

       

Emellett a masszázs nyugtató hatású, segít csökkenteni a stresszt és a feszültséget, valamint elősegíti az általános jóllétet és az energiaszint növelését. A hagyományos ayurvédikus nézet szerint az Abhyanga segít egyensúlyba hozni a testet és az elme közötti kapcsolatot, valamint támogatja az energiapályák (nadik) egyensúlyát. Az olajok használata hidratálja és táplálja a bőrt, elősegíti az anyagcsere folyamatokat, erősíti az immunrendszert és javítja az alvást. Az ayurvédikus testalkat elemzésekor figyelembe veszi a szakember a szervezeted külső és belső adottságait, valamint a mentalitásodat is.

       

A profi masszőzök kezei alatt tökéletesen felfrissülsz, masszázs jótékony hatásait pedig testi és lelki szinten is érezni fogod.
Csapatunk várakozással telve várja, hogy részt vegyél az ayurvéda varázslatos világában. Engedd meg, hogy ápoljuk testedet, gondoskodjunk lelkedről és egy teljes mértékben megújult érzéssel távozhass tőlünk. Gyere és fedezd fel az Ayur Mantra ajándékait!

        

Tapasztalt és képzett terapeutáink gondoskodnak rólad, és a legmagasabb színvonalú kezeléseket biztosítják, amelyek testet, lelket és elmét egyaránt megcéloznak. Neethu E. Mohan Ayurvéda szekértőnk és konzulensünk, az Ayur Mantra megálmodója. Neethu a Rajiv Gandhi Egészségtudományi Egyetemen szerzett diplomát és az elmúlt 7 évben India és Európa szerete fejlesztette tudását. Széles körben ötvözi a modern egészségelméletek és az ősi Ayurveda időtlen bölcsességét. Meggyőződése, ha az emberek tisztában vannak genetikai alkattípusaikkal (Vata, Pitta és Kapha), akkor megelőzhetik a betegségeket.

Foglalási feltételek

Ayur Mantra Ayurveda Masszázs Szalon

1067 Budapest, Eötvös utca 9. A. lph. Alags. 1. ajtó

Weboldal link: https://www.facebook.com/ayurmantrabudapest

 

Előzetes foglalás szükséges a következő elérhetőségek valamelyikén:
Telefonszám: +36204284265
E-mail cím: youruniqueva@gmail.com

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Feltöltődés) a beazonosításhoz.
Te napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

 

Az oldal tetejére