Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

90 perces Podikizhi masszázs - Ayur Mantra Ayurveda Masszázs Szalon - 1067 Budapest, Eötvös utca 9.

Üdvözlünk az Ayur Mantra Ayurvédikus Masszázs Szalonban, ahol a tested és lelked harmóniájára helyezzük a hangsúlyt. Engedd meg, hogy elmerülj egy olyan helyen, ahol a stressz és a feszültség elszáll, és átadhatod magad a teljes feltöltődésnek és gyógyulásnak.

         

[6]

Leírás

90 perces Podikizhi masszázs - 1 fő részére

Podikizhi masszázs (forma) főként fűszerekkel és gyógynövényekkel telt zsákokkal történik, amelyeket melegített olajban vagy gyógynövény-főzetben áztatnak be. A Podikizhi masszázs során a masszőr az előre elkészített zsákokat hosszú, ritmikus mozdulatokkal alkalmazza az egész testen. A zsákokban található fűszerek és gyógynövények kiválóan alkalmasak az izmok melegítésére, a vérkeringés fokozására és a méreganyagok eltávolítására a testből. A masszőr finom ütögető, dörzsölő és nyomó mozdulatokat alkalmaz a zsákokkal, hogy azok hatékonyan átadják a gyógyító tulajdonságaikat a testnek. A kezelés jótékony hatásai közé tartozik: erősíti az immunrendszert, enyhíti az izomfájdalmakat és az ízületi problémákat, valamint javítja a vérkeringést és a vitalitást

       

A profi masszőzök kezei alatt tökéletesen felfrissülsz, masszázs jótékony hatásait pedig testi és lelki szinten is érezni fogod.
Csapatunk várakozással telve várja, hogy részt vegyél masszázsunk varázslatos világában. Engedd meg, hogy ápoljuk testedet, gondoskodjunk lelkedről és egy teljes mértékben megújult érzéssel távozhass tőlünk. Gyere és fedezd fel az Ayur Mantra ajándékait!

       

Tapasztalt és képzett terapeutáink gondoskodnak rólad, és a legmagasabb színvonalú kezeléseket biztosítják, amelyek testet, lelket és elmét egyaránt megcéloznak. Neethu E. Mohan Ayurvéda szekértőnk és konzulensünk, az Ayur Mantra megálmodója. Neethu a Rajiv Gandhi Egészségtudományi Egyetemen szerzett diplomát és az elmúlt 7 évben India és Európa szerete fejlesztette tudását. Széles körben ötvözi a modern egészségelméletek és az ősi Ayurveda időtlen bölcsességét. Meggyőződése, ha az emberek tisztában vannak genetikai alkattípusaikkal (Vata, Pitta és Kapha), akkor megelőzhetik a betegségeket.

        

Foglalási feltételek

Ayur Mantra Ayurveda Masszázs Szalon

1067 Budapest, Eötvös utca 9. A. lph. Alags. 1. ajtó

Weboldal link: https://www.facebook.com/ayurmantrabudapest

 

Előzetes foglalás szükséges a következő elérhetőségek valamelyikén:
Telefonszám: +36204284265
E-mail cím: youruniqueva@gmail.com

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Feltöltődés) a beazonosításhoz.
Te napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére