Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ásványkarkötő készítő workshop welcome itallal

Célom, hogy minél több Lélekhez eljusson a metta, a feltétel nélküli szeretet érzése, amely az ásványok hatásával együtt segítheti az emberek lelki fejlődését, egészségét. Továbbá támogathatja a földi létben való életút megtalálását. Hiszek abban, hogy Te is legalább annyira fogod szeretni az ékszereket, mint én az elkészítési folyamatokat.

     

[5]

Leírás

Ásványkarkötő készítő workshop, ehhez szükséges kellékekkel és welcome itallal - 1 fő részére

A workshop kis létszámban kerül megrendezésre, hogy megmaradjon a személyes, bensőséges, szentséges, tiszta értéke. A belvárosi szépítő műhelyemre megérkezve a lelkes jelentkezőket egy teával fogadom, amely segít megérkezni. A teázás során összeismerkedünk egymással és megbeszéljük, ki milyen céllal érkezett erre az önismereti eseményre. Majd a verbális összehangolódás után egy vezetett meditációval lelki szinten is megszenteljük az elkövetkezendő pár órát, amit közösen fogunk tölteni.

   
Ezután elmesélem, hogy milyen technikával tudsz a legpontosabban rátalálni a segítő ásványaidra, amelyekből elkészíted a saját karkötődet a segítségemmel.
A program során felmerülő szükséges eszközöket, ásványokat, a megfelelő környezetet, hangulatot biztosítom. Az esemény ideje körülbelül 2 óra hossza, amely esetenként változhat attól függően, hogy mennyire merülünk el a karkötő készítés közben a meditációban/beszélgetésben. Minden gyöngy különböző életterületeken tud segíteni, illetve egészségünket támogatni. Emellett, ha szeretnél különböző díszítő elemeket hozzátenni azok is kiválasztásra kerülnek. Ezalatt értem a medálokat, arany-ezüst-bronz gyöngy közöket és szimbólumokat.

   

Napjainkban Te is biztos sok ember csuklóján látod megjelenni az ásvány karkötőket. Az ásványok viselete sokkal-sokkal több, mint egy divatos ékszer. A kiválasztott ásványoknak megfelelően segítheti, támogathatja lelki fejlődésünket. Továbbá a gyöngyök hozzásegítenek megtalálni a test, a lélek és az elme nyugalmát, ez az oka, hogy olyan sokan ösztönösen vonzódnak bizonyos ásványgyöngyökhöz. 

   
Mindeközben elmesélem a kristályok történetét, hogy hogyan tud segíteni számodra az adott ásvány nap, mint nap, illetve miként használatos. Továbbá elmesélem, hogy hogyan tudod tisztítani és feltölteni a karkötődet tiszta energiával otthon. Miután az ásványok kiválasztásra kerültek megmutatom a megvalósítási technikáját.

   
Igénytől függően szoktak beszélgetős csoportjaim is lenni, de lehetséges az is, hogy egy meditációs hangulatban mindenegyes mozdulatot a JELenben töltve megélve fűzzük a karkötőt, ez maradjon az itt és most titka. A workshop egy meditációval zárul, amely során összerezonálódik a készítő az elkészített karkötőjével és tisztítjuk, behangoljuk a karkötőt.
Ajándékként személyre és karkötőre szabott mantrát egyénileg mindenki részére nyújtok, amely a továbbiakban segítheti a megoldandó feladatodat.

Foglalási feltételek

Cassel Handmade Jewelry workshop

1014 Budapest, Battyhányi utca 14.

Weboldal link: https://www.cassel.hu/

 

Előzetes bejelentkezés szükséges a következő elérhetőségek valamelyikén:
Telefonszám: +36 20 665-1596
E-mail cím: info@cassel.hu

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Láss csodát! Élményprogramok) a beazonosításhoz. Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

 

Partnerünk KATA körbe tartozó egyéni vállalkozó, ezért csak a szolgáltatást ténylegesen igénybe vevő magánszemély részére szóló számlát fog tudni kiállítani!

Az oldal tetejére