Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Belépőjegyek a Stand Up Comedy választható előadására

Pattognak a humor labdák, szállnak a vicc buborékok és poénkodnak a stand up komédiások. A trollkirály Orosz Gyuri és társai igazi humor alakulatként, a Stand Up Comedy Humortársulat képviseletében készen állnak a rekeszizmok megdolgozására és nevetés előcsalogatására. 

     

[5]

Leírás

Belépő max. 3 fő részére a Stand Up Comedy Humortársulat előadására

A 2011 óta működő Stand Up Comedy Humortársulatnak ma mintegy 20 tagja van, akik közül többen láthatók az RTL Klub Showder Klub című műsorában, a Comedy Central TV csatornán, és rendszeresen hallhatók a Rádiókabaréban. A társulat művészeti vezetője Orosz Gyuri. Őszinte, szókimondó, improvizatív és persze nagyon vicces előadásaik évek óta telt házzal mennek a fővárosban és a megyeszékhelyeken egyaránt. Fontosnak tartják, hogy a közönség az önfeledt nevetéstől minden gondját elfelejtse a műsor idejére, de azt is, hogy a néző egy értékes gondolattal távozzon az előadásról akár párkapcsolati, akár környezetvédelmi vagy közéleti témában.

   

Az alábbi előadások közül választhattok: 

   

Foglalási feltételek

Stand Up Comedy Humortársulat Kft.

Országosan 

Weboldal link: https://www.standupcomedy.hu/

A rendezvényen való részvétel előzetes bejelentkezéshez kötött, melyet a info@tenapod.shop e-mail címen szükséges jelezni legkésőbb 2 nappal az előadás előtt a Te Napod Élménykártyán szereplő egyedi sorszám megadásával. A foglalás után már lemondási lehetőség nincsen, így a kártya már beváltásra kerül.

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Láss csodát élményprogramok) a beazonosításhoz!

Te Napod élménykártyádat ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére