Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Betekintés a levendula világába: krémkészítő workshop

Családunk a tihanyi idegenforgalom és vendéglátás területén dolgozik. Édesanyánk 20 évvel ezelőtt egyike volt azoknak a kereskedőknek, akik levendulás termékeket kínáltak. A fiatalabb generáció ezt továbbgondolta és megálmodta a Lavender Tihany világát, a tihanyi levendula lepárlót, kozmetikai látványlabort, kiállítást és üzleteket.

     

[5]

Leírás

Lavender krémkészítő workshop extrákkal

Látogasson el Hozzánk, tudjon meg többet a levendula eredetéről, hazai – elsősorban helyi – vonatkozásáról. Tekintse meg a tihanyi levendula lepárlót, akár működés közben is, illetve a látványműhelyt, ahol a helyi levendulaolaj felhasználásával készülnek a helyi termékek, szappanok és natúrkozmetikumok.
Levendula kiállításunkkal azonos épületben kapott helyet Látványműhelyünk, ahol büszkén mutatjuk meg Önöknek, hogyan készülnek natúrkozmetikumaink.

Betekintés a levendula világába
Tihanyban közel 70 év kihagyás után megépült a tihanyi levendula lepárló! A látogatók megismerkednek a levendula tihanyi történetével, tanulmányozhatják a lepárlási folyamatot a lepárló üzemben, valamint a Lavender Tihany látványműhelyén keresztül betekintést nyerhetnek a tihanyi levendulaolaj felhasználásával készülő natúrkozmetikumok gyártásába. A körbevezetés végén az érdeklődőknek lehetőségük van kipróbálni a kozmetikumokat, illetve megvásárolni azokat más, helyi levendulás termékekkel együtt.

Krémkészítő workshop (min. létszám: 5-12fő)
A workshop keretén belül egy előre egyeztetett kozmetikumot készítünk el laborunkban, az Ön által megálmodott illattal.

Választható élményprogramok: 

- Betekintés a levendula világába krémkészítő workshoppal és üdvözlő itallal 2 fő részére 

- Betekintés a levendula világába krémkészítő workshoppal ajándék Tihanyi Levendula Ajakbalzsammal és Tihanyi Levendula Sheavajas Bőrtápláló Testradírral 1 fő részére 

- Betekintés a levendula világába krémkészítő workshoppal ajándék Tihanyi Levendula Ajakbalzsammal és Tihanyi Levendula Koffeines Hajnövesztő Samponnal 1 fő részére 

   

Generációk óta a tihanyi idegenforgalom és vendéglátás területén dolgozik családunk. Édesanyánk 20 évvel ezelőtt egyike volt azoknak a kereskedőknek, akik levendulás termékeket kínáltak vásárlóiknak. A fiatalabb generáció ezt továbbgondolta és létrehozta a kizárólag levendulás termékeket forgalmazó Lavender Shop Tihany üzletet. Itt nap, mint nap tapasztalhattuk, hogy a vendégek helyben készült terméket, ajándékot tihanyi emléket szeretne magával vinni az otthonába, hiszen olyan jó itt lenni…

   

Ezen felbuzdulva álmodtuk meg a Lavender Tihany látványműhelyt, ahol egy profi szakmai csapattal dolgozunk azon, hogy megalkossuk a minőségi, helyben készült, tihanyi termékeket.
Bízunk benne, hogy Mindenki örömét leli a tégelyekbe zárt tihanyi csodában, amit mindannyian szeretünk és alig várjuk, hogy ismét visszatérjünk ide.

   

Foglalási feltételek

Lavender Tihany

8237 Tihany, Kossuth u 97.

Weboldal link: https://lavendertihany.hu/

Előzetes foglalás a +36 30 082 9256 telefonszámon szükséges, amely a hét minden napján 10-16 óra között hívható.

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Láss Csodát! Élményprogramok) a beazonosítás végett!

Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat, vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére