Leírás
Bonbonkészítő workshop by Ursa Maior - 1 fő részére
Ha olyan vagy mint Gombóc Artúr és imádod a csokit akkor nálunk a helyet, gyere és tanuld meg, hogy hogyan tudsz készíteni finom és csodaszép bonbonokat. De nem mindegy, hogy milyen csokit használt, nálunk magas minőségű termőterületek szerint bontott ét, tej,fehér és ruby csokoládéból dolgozhatsz. Megismertetünk a minőségi alapanyagokkal és a különleges fűszerekkel és töltelékekkel. A krémkészítés egyszerű szabálya pofonegyszerűen elsajátítható.
Első lépésként töltött bonbont készítünk, majd ganache krémet készítünk, melyeket különleges jammekkel, pasztákkal, gyümölcsökkel és kivonatokkal ízesítünk (liofilizált gyümölcsök, vanília, pisztácia, likőrök…stb) és végül talpazzuk, majd trüffelt és mártott bonbont is alkothatsz. Összesen kb 20-15 finomsággal térhetsz haza, melyet dobozban adunk át neked.
Garantáljuk ez lesz életed legédesebb három órája, mely ízek, illatok és aromák ölelésében vár rád.
Foglalási feltételek
Ursa Maior
1034 Budapest, Bécsi út 88-92.
Weboldal link: https://www.ursamaior.hu/
Előzetes foglalás szükséges! Maximum 8 fővel indítjuk a workshopokat. Sajnos 4 fő alatt nem tartjuk meg a workshopjainkat, kérem figyeljétek a létszámot és az emaileket.
Foglalás és bejelentkezés a következő elérhetőségen:
Telefonszám: +3620 371 63 18 (amely hétfőtől péntekig 9-15 óra között hívható)
Honlap: Időpontok/Foglalás - Ursa Maior Kreatív Workshopok
Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Láss csodát! Élményprogramok) a beazonosításhoz. Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!