Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Boros kincskereső játék a Pino Pincénél

Két barát pár évvel ezelőtt álmodott egy nagyot és létrehozták a saját pincészetüket Albertirsán.

     

[4]

Leírás

Boros kincskereső játék a Pino Pincénél max 6 fő részére

Szabadulj ki a szőlőbe! Gyere el a PINO pincéhez és próbáld ki Magyarország első szabadtéri „szabadulószobáját”! Mozdulj ki otthonról, a hétköznapokból és menj végig a SzuperKakas kalandos útvonalán, ami tele van rejtélyekkel, kihívásokkal, s közben szippants mélyeket a friss vidéki levegőből! Ha Ti is hősök szeretnétek lenni, gyertek el hozzánk, mert garantáltan teljesen új élményekben lesz részetek. VALÓDI CSAPATJÁTÉK+IZGALMAS AGYTORNA = MARADANDÓ ÉLMÉNY!

   
A játék menete: A pincénk modern kóstoló terében indul a kaland, ahol megkapjátok a játékhoz szükséges kellékeket, néhány hasznos tippet,trükköt, valamint egy pohár BELÉPŐ-t is bátorítóként, mely tuti lendületbe hozza a csapatot! Ezután nem kell mást tennetek, csak végigmenni a mesén. Indulhat is a kaland! Cél, hogy 60 perc alatt ráleljetek a kakasi elixírre. Inni ér a játék folyamán, sőt kifejezetten ajánljuk: a pultnál nagyobb elakadás esetén az italon kívül segítséget is kérhettek! Nincs bezártság vagy para érzés, mert a szabadban vagytok, mégis izgalmas, mert mindenki célba akar érni. Ha ügyesek vagytok, a legvégén az egész csapat felszabadult lesz és együtt koccintunk a Kakasi szuperhős borunkkal.
Játék időtartama: maximum 60 perc
Ajánlott korosztály: 9-99 év

   

Két barát pár évvel ezelőtt álmodott egy nagyot és létrehozták a saját pincészetüket Albertirsán, ami a település első kézműves baráti borászata. A PINO Pincénél azért dolgoznak, hogy egyszer Albertirsa és környéke is elismert és megbecsült ékköve legyen a magyar borkultúrának.

   

"Boraink megkóstolhatók pincészetünkben, ahol céges és családi rendezvények lebonyolítására is van lehetőség. Modern kóstoló termünk készen várja csapatod egy kis lazításra, de családodat is szívesen látjuk mondjuk egy születésnapra. Kóstoljátok végig a szortimentet barátaiddal vagy kollégáiddal és tudjatok meg többet az alföldi borokról."

   

   

Foglalási feltételek

Pino Pince

2730 Albertirsa, Kakasi dűlő 3.

Weboldal link: https://pinopince.hu/

 

Előzetes bejelentkezés szükséges a következő elérhetőség valamelyikén:
Telefonszám: +36 70 942-4218
E-mail cím: irsa.bor@gmail.com

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Egy feledhetetlen nap) a beazonosításhoz. Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére