Leírás
Borvacsora és pincelátogatás 3 fajta bor kóstoltatással a Galambos Pincészetnél 2 fő részére
- 2-3 óra, magyar nyelven, szükség esetén tolmáccsal
- Idényjellegű egytálétel 2 főre
A menü szezonálisan eltérő lehet.
A borvacsora után pincelátogatás kezdődik, előtte szőlő- és borkészítés fortélyaiba vezetjük be vendégeket. A Borház látogatása során, ahol reduktív borkészítés folyik, a technológiát mutatják be, majd a pincébe megyünk le, ahol a hordókból kiválasztva 3 fajta bort mutat be a nagy szakértelemmel bíró Galambos Péter borász.
Az eltelt évek alatt borainkat nemcsak a fogyasztók, hanem a szakma is értékelte. Számtalan komoly helyezést értünk el versenyeken, amelyek között voltak arany, ezüst és bronzérmek is. Részt vettünk országos, és nemzetközi versenyeken is pl.: Vinagora 2009-es évj. házasított borunk, amely a HÁRMINT fantázia nevet kapta, aratta eddig a legnagyobb sikert. Ez a bor aranyérmet nyert és elnyerte a krakkói érsek elismerését. A krakkói ENOEXPO inspirációja alapján elkészített száraz Kosher Furmint és Hárslevelű borunk, több elismerésre tett szert, hazai- és külföldi borversenyeken. A 2022-es évjárat, mennyiségben alacsony, termést eredményezett, viszont a minősége különleges. A Kassa-város dűlőben termett szőlőből először sikerült édes bort készíteni.
Foglalási feltételek
Galambos Pincészet és Vendégház
3881 Abaújszántó, Dobó István u. 6.
Előzetes bejelentkezés szükséges a következő elérhetőségeke valamelyikén:
Telefonszám: +36 20 387 47 89
E-mail cím: galambospinceszet@gmail.com
Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Borok, illatok, zamatok) a beazonosításhoz. Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!