Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
Budapest

Budapest Fentről: Ballonozás és Mesés Kilátás

A Balloonfly egyedülálló élményt kínál 150 méteres magasságban, ahonnan tiszta időben akár 20 km-re is elláthatunk. A legszerencsésebb napokon még a Tátra havas csúcsai is megcsodálhatók a távolban. Fentről páratlan kilátás nyílik Budapest legikonikusabb helyszíneire, mint a Széchenyi Gyógyfürdő és a Hősök tere, valamint számtalan egyéb különleges látnivaló tárul elénk, melyek ilyen perspektívából még sosem voltak ennyire lenyűgözőek. Fedezd fel Budapestet madártávlatból a Balloonfly-al!

       

[5]

Leírás

1 felnőtt és 1 gyermek részére szóló belépőjegy
Fedezd fel gyermekeddel együtt Budapest csodáit a magasból, egy varázslatos ballonutazás során! Tapasztaljátok meg a várost teljesen új, lélegzetelállító perspektívából, miközben együtt élvezitek ezt a különleges kalandot!

   

A teljes repülési idő 15 perc.
Budapesten, a Városligetben, a Széchenyi Gyógyfürdővel szemben találjátok meg ballonunkat, a Hősök tere és a Vajdahunyad Vára mögött.

   

Az utazás alatt tilos a gondolában másokat felemelni, mászni, ugrálni, lökdösni, leülni, lefeküdni, valamint pirotechnikai eszközöket, fegyvereket, gyúlékony anyagokat, ételt, italt vagy veszélyes tárgyakat bevinni, illetve a dohányzás és alkoholfogyasztás is tilos. Várandósan, ittas vagy bódult állapotban nem lehet felszállni, és fel- és leszálláskor kapaszkodni kell, valamint be kell tartani a pilóta utasításait.

Foglalási feltételek

Balloonfly
Budapest, Városliget
Weboldal link: https://balloonfly.hu/

Általános nyitvartási idő: Hétfő – Vasárnap: 09:00 - 18:00 óra között.

A szolgáltatás fokozottan időjárásfüggő, és ha az időjárási körülmények nem megfelelőek, bármikor lemondhatják a repülést. A programon 6 év és / vagy 120 cm alatti gyermekek nem vehetnek részt! Gyermeknek 14 éves korig minősülnek.

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Láss Csodát) a beazonosításhoz.
Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére