Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
Budapest

Méhészeti Nyílt Nap Páros belépő

Szeretettel meghívunk Téged és természetimádó párodat vagy ismerőseidet a Mézerdő Méhészet Nyílt Napjára, egy interaktív túrára a méhek birodalmába, és a finom termelői mézeink megkóstolására. Ez a remek családi program egy kivételes alkalom betekintést nyerni a méhész szakma rejtelmeibe és felfedezni a méhek varázslatos birodalmát. 

     

[5]

Leírás

2 felnőtt belépő a Mézerdő Méhészet adott Nyílt Napjára és Termelői mézeinek kóstolására

Egy jegy két felnőtt személy részvételét biztosítja az eseményen. Magába foglalja a biztonsági ruhát, frissítőt, és egy fantasztikus élményt.
A rendezvény során a látogatók méhészeinkkel együtt méhészkedhetnek, részt vesznek a méz feldolgozásában, illetve időszakos méhész munkákkal is megismerkedhetnek. A túra végén pedig finom mézkülönlegességek várják a résztvevőket. 

     

A két órás túrának 4 állomása van: a túrát kert látogatással kezdődik, ahol megismerkednek a résztvevők egy őstermelő fűszerkertjével, és a dongók világával. A második állomás a méhészkedés, ahol megnyitunk egy kaptárt, megnézzük milyen a méhek élete, a kaptár körforgása, kik a szereplői, és kinek mi a feladata, Harmadik állomás méz feldolgozása és időszakos méhész munkákba bepillantás - a fedelezés, a méz pergetés, méhviasz olvasztás/gyertyakészítés, majd ezt követően az utolsó állomás a méz kóstoló, ahol különböző ízesített és fajtamézeink kóstolhatóak meg. 
A helyszín III.kerület, Óbuda. Pontos címet jelentkezést követően küldjük ki.

   

     

Foglalási feltételek

Mézerdő Méhészet
1037 Budapest, Vadóc u.
Weboldal link:https://www.mezerdo.hu/

Foglalás és bejelentkezés a következő elérhetőségen: telefonszám: +36 70 341 2047 vagy e-mail: mezerdomeheszet@gmail.com

A meghirdetett időpontokra folyamatos a jelentkezés, így a foglalásokat a szabad helyek függvényében tehetik meg.
A túrán 5 év felettiek vehetnek részt, természetesen kisebb gyermekeket is szívesen látunk, ám a méhészkedéshez nem tudunk elég kis méretű ruhát biztosítani, így nem javasoljuk. A túrán 14 év alatti gyermek nem vehet részt kíséret nélkül.
Egy jegy egy felnőtt személy belépését biztosítja, akit egy gyermek kísérhet. Magába foglalja a biztonsági ruhát, frissítőt, és egy fantasztikus élményt. 

Nyílt nap időpontok:
Augusztus 24. délelőtt 10 óra
Augusztus 25. délelőtt 10 óra
Augusztus 31. délelőtt 10 óra
Szeptember 1. délelőtt 10 óra
Szeptember 7. délelőtt 10 óra
Szeptember 8. délelőtt 10 óra
Szeptember 14. délelőtt 10 óra
Szeptember 15. délelőtt 10 óra

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Láss csodát! Élményprogramok) a beazonosításhoz.
Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére