Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Családi belépő a Budapest Retro Élményközpontba

A Budapest Retro Élményközpont  egy 3 szintes ultramodernlétesítmény, mely felejthetetlen nosztalgikus utazást ígér a család minden tagjának Budapest belvárosában. Járőrözhetünk igazi Lada rendőrautóval a Gazdagréti lakótelepen, megnézhetjük mi mindent vitt magával az űrbe Farkas Bertalan, de akár bemondóként is kipróbálhatjuk magunkat a korabeli Híradó stúdiójában. 

     

[5]

Leírás

Budapest Retro Élményközpontba családi belépő hétköznapokra (2 felnőtt+ max 2 gyermek) 

Visszarepítünk az ezred forduló előtti évtizedekbe! A Budapest Retro élményközpont felejthetetlen nosztalgikus utazást ígér a család minden tagjának. Kipróbálhatjátok a Retro Bisztrót is, ahol gyermekkorunk kedvenc ételeibe és italaiba is újra belekóstolhattok, mindezt Budapest belvárosában! Nézz be minden zugba, mert ezernyi érdekességgel várunk! És ha időutazásod során megéheznél, vár az Élményközpont hangulatos Bisztrója számos retró étellel és itallal. Nálunk Bambi is kapható! 0-6 év közötti gyermekek látogatása ingyenes.

     

A Budapest Retro Élményközpont  egy 3 szintes ultramodernlétesítmény, mely felejthetetlen nosztalgikus utazást ígér a család minden tagjának Budapest belvárosában. Járőrözhetünk igazi Lada rendőrautóval a Gazdagréti lakótelepen, megnézhetjük mi mindent vitt magával az űrbe Farkas Bertalan, de akár bemondóként is kipróbálhatjuk magunkat a korabeli Híradó stúdiójában. És ez csak néhány a több ezer különleges tárgyat bemutató létesítmény  számtalan élménye közül, ahol egészen 1960-tól 1999-ig visszamehetünk az időben.

   

     

Foglalási feltételek

Budapest Retro Élményközpont

1051 Budapest, Október 6. u. 4.

Nyitvatartás: H-V: 10-20.00, Bistro: 10-22.00

Weboldal link: https://bpretro.com

Bejelentkezés nem szükséges.

Te napod élménykártyád tartalmazza az egyedi kódodat, vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

A jegy csak hétfőtől péntekig használható fel, az ünnepnapok és munkaszüneti napok kivételével.

Az oldal tetejére