Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Családi belépő a Titok Galériába ajándék egyedi nyomattal

Szereted a művészetet? Érdekelnek az újdonságok, azok az alkotók, akik valami szokatlant, különlegeset hoznak létre, és feszegetik az irányzatok határait? Elmennél egy randira, amin garantáltan lesz miről beszélgetni?

     

[11]

Leírás

4 fő részére családi belépő a Titok Galériába, ajándék egyedi nyomattal

Ezen a kiállításon különleges, UV-fény alatt megváltozó festményeket láthatsz, amelyek a szemed előtt alakulnak át, hogy egy történet másik oldalát is megmutassák.
A különleges effektek hatására a képek hangulata teljesen magába szippant, amit a mindig az aktuális alkotáshoz igazított zene hangulata is elősegít. Keress fel egy olyan kiállítást, ahol minden kép többet rejt, mint azt első ránézésre gondolnád! A galéria nyitva áll egyéni és csoportos látogatók előtt egyaránt, valamint alkalmas kisebb rendezvények (pl. exkluzív borkóstolók, sajtótájékoztatók, tréningek, stb.) lebonyolítására is.

   

Kő Ferenc titokzatos és nem mindennapi festményeit különleges effektek segítségével, szinte interaktív módon ismerheti meg a látogató. Az alkotások mellett kétféle leírást találunk (magyar és angol nyelven egyaránt), hiszen más festményt látunk magunk előtt nappali fényben, s mást UV-világítás alatt.

Az átváltozó festmények témái szorosan összetartoznak, a festő egymással asszociatív kapcsolatban álló történeteket (legyen az történelem, tudomány vagy zene) helyez egymás alá a vászonra, de más-más technikával.

     

Foglalási feltételek

Titok Galéria

1066 Budapest, Ó utca 12.

Weboldal link: https://www.facebook.com/titokgaleria.budapest/

 

Előzetes bejelentkezés szükséges az élménykártyán található kód megadásával telefonon a +36 70 218 0102 számon vagy emailben a secretgallery.hu@gmail.com e-mail címen.
Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Kicsik és Nagyok) a beazonosítani.
Te napod élménykártyádat ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére