Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Családi kalandpálya belépőjegy a Koppány-Völgye Kalandparkba

Bemutatjuk erdei kalandtúra parkunkat, mely megtalálható Debrecentől 16 km-re a festői szépségű kedvelt kirándulóhelyen, Hármashegyalján a Koppány-völgyben. Megközelíthető a 48-as úton Vámospércs - Nyírábrány irányában - vagy Debrecenből a keskenynyomtávú "Zsuzsi" kisvasúttal.

     

[5]

Leírás

Kalandpálya belépőjegy a Koppány-Völgye Kalandparkba 2 felnőtt + 1 gyermek részére

A Koppány – Völgye Kalandpark Debrecentől 16 km-re található, a kedvelt kirándulóhelyen Hármashegyalján a Koppány-völgyben. A helyszínen az egyik sláger az Indiana Jones-függőknek különösen kedves drótkötél-akadálypálya - 15 akadállyal, korosztályokra bontott nehézségi szintekkel. 2 gyermek és 2 felnőtt pálya, 1 gyerekpálya az alsó, 1 gyerekpálya a felső tagozatosok részére, sőt az 1-es gyerekpályát már óvodások is tudják használni 3 éves kortól. A kalandpálya teljesen biztonságos, egy alpinista beülőt és sisakot kapnak a gyerekek, valamint felső biztosítókötéllel állandó biztosításban vannak. A programban ezenkívül szerepel társas gumiasztal, ahol a cég elektromos rásegítéssel támogatja a performanszokat, de pónilovaglás, illetve íjászat is.

   

   

Foglalási feltételek

Koppány Kalandpark

4287 Vámospércs, 48-as úton, Haláp és Vámospércs között a 16-os km. táblánál balra, 47° 32' 37.83

Weboldal link: https://www.koppanyfogado.hu/

 

Előzetes bejelentkezés szükséges a következő elérhetőségek valamelyikén: 
Telefonszám: 06/70 945-8175
E-mail cím: koppanyfogado@gmail.com

Beváltható: áprilistól október végéig

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Láss csodát! Élményprogramok) a beazonosításhoz. Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére