Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Eltaláljátok? 1 óra Baltadobálás akár UV-fények alatt

Baltadobálás? Így van, jól olvasod! Nálunk baltákat dobálhattok barátaiddal, cégeddel, családoddal! Ha úgy döntesz, és szeretnéd kicsit levezetni a feszültséget, és ügyességedet, precízségedet, pontosságodat nem hagyod otthon, egyedül is bátran lenézhetsz hozzánk!
Ha elfáradnátok, vagy csak lazítanátok kicsit, bárunkban rengeteg finom csapolt sör és egyéb alkoholos vagy alkoholmentes ital közül válogathattok!

     

[5]

Leírás

1 óra Baltadobálás vagy UV baltadobálás max. 4 fő részére

A célba dobós játékok valószínűleg egyidősek az emberiséggel. Legyen szó azonban kavicsokról, dartsról vagy éppen labdáról, a késztetést, hogy valamit egy karmozdulattal ellendítsünk valahová, egyszerűen nem tudjuk megunni. Most valami igazán szokatlan és elsőre talán kicsit meredeknek hangzó dolog dobálására nyílik lehetőséged, de nyugi: a baltadobálás színtiszta móka, szuperül levezeti a feszültséget és lássuk be, nem az a kimondottan sablonos randiprogram. Pont ezért olyan jó választás akár pároknak, baráti társaságoknak vagy kollégának, de akkor is, ha csak a nap végén úgy érzed, valahol kiengednéd a gőzt.

   

    

Foglalási feltételek

baltadobalas.hu Powered by PánIQ szoba

1074 Budapest, Dohány utca 30/a.

Weboldal link: https://baltadobalas.hu/ 

Előzetes időpont egyeztetés szükséges: a 06 30 955 8587-es vagy a +36 1 610 76 49-es telefonszámon, illetve az info@baltadobalas.hu email címen is lehetséges. 
Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Láss csodát élményprogramok) a beazonosításhoz.
Te napod élménykártyádat ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére