Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

EscapeBox városi szabadulószoba: nyomozás a Városligetben

Ötvöztük a szabadulószobák nyújtotta izgalmakat Budapest egyik legszebb parkjának festői szépségével. A Városliget leglenyűgözőbb látnivalói immár egy rejtélyes körülmények között eltűnt nyakék megtalálásához szükséges nyomokat rejtik.

     

[4]

Leírás

EscapeBox városi szabadulószoba: nyomozás a Városligetben - max 6 fő részére

1883-at írunk. Megtörtént, az amire senki sem számított. Eltűnt a Chopard-nyakék. Hatalmas a kavarodás a nyomozó irodában. Kik juthattak be az ország egyik legszigorúbban őrzött múzeumába? 
Több hónapos nyomozás után mintha végre közelebb jutottatok volna a rablók kilétének felfedéséhez. De nem sokkal később elrabolják az ügyet vezető kollégátokat is. A feldúlt lakásában megtaláljátok elrejtve a táskáját. Biztosan közel járhatott már a tettesek kilétének kiderítéséhez és ezért rabolták el. A kérdés, hogy a rejtélyes táska titkait felfedve megtudjátok-e oldani az ügyet?

   
A Városligeti nyomozás során egészen új szemmel néztek majd Budapest egyik legnépszerűbb parkjára, a szabadtéri program pedig tökéletes nyári kaland lehet akár a pároddal, barátokkal vagy a családdal vágtok bele a nyomozásba!

   

Helyszínről helyszínre járva fedhetitek fel a nyomozó táskájának titkait. Fedezd fel egy teljesen más szemszögből a parkot, éld bele magad a 80-as években játszódó kalandba, hogy végül megtaláld a felbecsülhetetlen értékű nyakéket!

Cím: 1068 Budapest, Szondi u. 82. alatt, az Ádám Kávézóban kapjátok meg a táskát.

   

Foglalási feltételek

Escape Box

Budapest

Weboldal link: https://www.facebook.com/escapeboxbp

 

Foglalás szükséges előzetes bejelentkezés alapján:
Telefonszám: 06 20 334-3919
E-mail cím: escapeboxbp@gmail.com

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Egy feledhetetlen nap) a beazonosításhoz. Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére