Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Farmos program Garaboncon ebéddel

A Garabonciás Farm egy XXI. századi parasztgazdaság, ahol állattenyésztés és növénytermesztés folyik. Ez a farm látja el döntő részben „ bio jellegű” élelemmel a Zalakaroson működő Aphrodite**** Hotel Venus***superior szállodát.

      

[4]

Leírás

Farmos program két fő részére a Garabonciás Farmon ebéddel

Ekhós lovasszekérrel kirándulás a farmra a szálloda elől (Aphrodite**** Hotel _Zalakaros) 10 órakor (előzetes bejelentkezés szükséges: +36303835969, a túra nem privát) körbevezetés a gazdaságban: állatsimogatás, szeretgetés, etetés, 4 garabonciás tallér (ami beváltható: íjjászkodásra, lovalásra, quadozásra) 13 órakkor visszaút ekhóslovasszekérrel és ebéd a szállodában Italfogyasztás nélkül, a’la carte az étlapunkról. 

       

A Garabonciás Farm túlmutat a paraszti gazdaságon, mivel egyben élményhelyszín is: közkedvelt programjaik a lovaglás, a kocsikázás ekhós szekéren,vadászhintón vagy hófehér menyasszonyi hintón, az állatsimogatással egybekötött farmlátogatás, melyet igény szerinti időpontra, idegenvezető kíséretével szerveznek meg.

      Kapirgálós tyúkok, csirkék, sárban hempergő, napozó boldog malacok, szelíd nyuszik, foltos tehenek, büszke magyar szürke marhák, sajtot adó bárányok és kecskék, önfeledten száguldó lovak várják az idelátogatókat, hogy erre az időre feledtessék a hétköznapok rohanását, búját, baját és mosolyt csaljanak az arcunkra.
       

       

Foglalási feltételek

Garabonciás Farm

8749 Zalakaros, Sport u. 10.

Weboldal link: https://7-vezer-kalandpark.hu/ 

 

Előzetes foglalás szükséges az info@hotelaphrodite.hu vagy info@hotelvenus.hu email címen vagy a 0630/3835969-es telefonszámon.

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Egy feledhetetlen nap) a beazonosításhoz.
Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére