Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fierce Elegance élménylövészeti csomag

Évtizedes tapasztalatot gyűjtöttünk össze csapatunkkal, hogy életre hívjuk ezt a különleges élményközpontot. Azok akik korábban még nem láttak valódi fegyvert, vagy épp jártas lövészek egyaránt élvezhetik a tökéletes lövészeti élmény.

         

[3]

Leírás

Fierce Elegance élménylövészeti csomag - 1 fő - 9 fegyver - 55 lövés

A merész és elegáns stílus találkozik! Mi vagyunk Budapest legújabb lőtere, és nagyon örülünk, hogy velünk tartasz. A Fierce Elegance csomagban 9 különböző fegyver vár rád, amelyek méretben azonosak, de kisebb kaliberekkel rendelkeznek.

Itt nálunk nemcsak izgalmas lövészeti kalandok várnak rád, hanem egy igazi stílusparádé is. A kisebb kaliberű, mégis egyforma méretű fegyverek lehetővé teszik, hogy felfedezd a pontosság és az elegancia művészetét. Barátságos és segítőkész csapatunk mindig itt van, hogy biztosítsa, hogy minden pillanatban kényelmesen és magabiztosan érezd magad.

       

A Fierce Elegance csomagban neked 55 lövés áll rendelkezésedre, hogy elegendő időd legyen a lőtéren, és minden fegyvert alaposan kipróbálhass. A kisebb kaliberű fegyverek kiváló lehetőséget nyújtanak arra, hogy fejleszd a célzást és az eleganciát, miközben stílusosan szórakozol.

       

Csatlakozz hozzánk a Fierce Elegance csomaggal, és élvezd a merész és elegáns stílus egyedülálló kombinációját, miközben kivételes fegyverekkel lövöldözöl. Akár kezdő vagy tapasztalt lövész vagy, itt mindig szeretettel fogunk téged fogadni. Várunk, hogy együtt élvezzük ezt az exkluzív és stílusos lövészeti élményt, amit a Fierce Elegance csomag kínál!

Ajánlatunk tartalma 9 különböző fegyverrel 55 lövés

Ruger MK IV - 22LR - 5 lövés
Taurus TH9 - 9x19mm - 5 lövés
Alfa Para Classic Revolver - 9x19mm - 5 lövés
Glock 17 CAA MCK - 9x19mm - 10 lövés
BARK9 Compact - .9x19mm - 5 lövés
MP5A2 POF - 9x19mm - 5 lövés
Brügger & Thomet GHM9 - 9x19mm - 10 lövés
M4 22 Tippmann Arms Elite Tactical - 22LR - 5 lövés
Rossi 7022 Rifle - 22LR - 5 lövés

       

Fontos: Az ajánlatot kizárólag 18 éven felüliek vehetik igénybe!

Foglalási feltételek

Capital Shooting

1077 Budapest, Dob u. 89.

Weboldal link: https://capitalshooting.eu/

 

Előzetes bejelentkezés szükségek a következő elérhetőségen: +36 30 212 97 22 vagy hello@capitalshooting.eu

Kérünk, hogy mielőtt ellátogatnál hozzánk keress fel minket telefonon vagy emailben, hogy egyeztessük a kívánt dátumot és időpontot, hogy tudjuk biztosítani számodra a helyet.

Időpont egyeztetésnél kérünk, hogy add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Bakancslista) a beazonosításhoz. 
Végül nincs más tennivalód, hozd magaddal és add át a helyszínen nekünk a Te napod élménykártyádat ami tartalmazza az egyedi kódodat.

Az oldal tetejére