Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Függő játszma! Via ferrata túravezetés

Ha már régóta izgatja a fantáziádat a sziklamászás, de nem mersz nekivágni, mert úgy érzed, nem lennél elég biztonságban, itt a megoldás: via ferrata! Ez egy biztonságosabb, egyszerűbb módja a sziklamászásnak, de hidd el, legalább olyan izgalmas, adrenalindús és látványos.

     

[11]

Leírás

Via ferrata túravezetés - 2 fő részére (1 felnőtt + 1 gyerek)

A Vasalt utak – Via ferrata jóvoltából kipróbálhatod ezt az extrém sportot teljes biztonsággal! Három különböző helyszín és 10 útvonal közül választhatsz: Csesznek, Tatabánya és a Cuha-völgye. A via ferrata egy egyszerűbb, biztonságosabb módja a sziklamászásnak, profi túravezető kísér benneteket. Természetesen a túrához való szükséges összes felszerelés biztosítjuk.
Hogy hogy is néz ki a via ferrata? A sziklafalak oldalába vájt drótkötélpályák, olyan hegyi utak, ahol fixen beszerelt fém kábelek, létrák, hidak és lépcsőfokok segítik az előrehaladást. Lényege a folyamatos biztosítás, amit az ösvény mentén végigfutó drótkötél ad, amire a megfelelő felszereléssel tudsz rácsatlakozni. B/C fokozattól az E/F fokozatig választhatsz útvonalat. Garantáltan semmihez sem hasonlítható sport, ahol magasan, ámde mégis biztonságban leszel a profi vezetővel.
Ha igazi adrenalin függő vagy, meglepnéd ismerősődet ezzel  a nagyszerű sporttal, itt a lehetőség! Hidd el, élete egyik legnagyszerűbb és legélménydúsabb programja lesz a via ferrata!

Min. magasság a túrához: 100 cm

   

Kovács Tamás, a magyarországi vasaltutak megálmodója: “Egyenként is több évtizedes szikla és hegymászó tapasztalattal rendelkezünk, Magyarország- és Európa-szerte nyitottunk és építünk ki máig is új sziklamászó utakat. Szeretnénk, ha azok is megismerhetnék a függőleges birodalmat, akik nem mászók. Ezért kezdtük el a vasalt utak kiépítését hazánkban, hogy biztonságos lehetőséget teremtsünk a magasba vágyóknak.”

   

     

Foglalási feltételek

Vasalt utak – Via ferrata

2800 Tatabánya, Panoráma út 1.

Weboldal link: https://www.vasaltutak.hu

 

Előzetes bejelentkezés szükséges: +36 30 230 33 40 vagy https://www.vasaltutak.hu

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Kicsik és Nagyok) a beazonosításhoz. 

Te napod élménykártyádat ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak! Az ajánlat egy főre szól, előre egyeztetett időpontban, bármikor beváltható.

Az oldal tetejére