Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gamerland Retro Játék csomag

Egy hely, ahol minden úgy van kialakítva, hogy otthon érezhesd magad, miközben a látvány szinte leviszi a hajad. Gigantikus terek, LED-fények, felfedezni váró faldizájn, változatos, az országban egyedülálló géppark és isteni kaják, ha úgy érzed lement a HP-d.

      

[5]

Leírás

Gamerland Retro Játék csomag - 2 fő részére, 3 órás Arcade termi szórakozás

A csomagban Arcade termünk összes gépe szabadon használható 3 órán keresztül 2 fő részére.

Zabáld fel a haverokat, nyírj ki egy csomó Alient és nyomd úgy, mint Jacko! Mármint a 4 fős PAC-MAN-ben, a lövöldözős Alien Exterminationben és Dance Battle gépen. Valódi arcade hangulatot varázsoltunk Gamerlandbe ezekkel a gépekkel, valamint a 70-es évek synthwave stílusához passzoló, egyedileg tervezett falainkkal. Ja, Guitar Hero, digitális flipper és ATARI PONG is van! Visszasírod a videojátékok aranykorát? Akkor go Gamerland!

       

Egy hely, ahova bármikor lejöhetsz a haverokkal gamelni. Egy hely, ahol nem jön zavarba a személyzet, ha megkérdezed milyen FPS játékok vannak, vagy hogy hány hertzes a monitor. Gamerlandben profi számítógépek és konzolok (van mindből!) mellett, VR-t, arcade játékokat, versenyszimulátorokat, bootcamp szobát, foci arénát és még egy MMA ketrecet is találsz. A nemzetközi mintára készült Esport Arénánkban Közép-Európában egyedülálló Samsung The Wall microLED-falon élvezheted majd házi versenyeinket, a magyar esport bajnokság döntőit, és kedvenc sportközvetítéseidet. Mit is mondhatnánk még? GL&HF

Foglalási feltételek

Gamerland

1033 Budapest, Szentendrei út 89-95. 2. ép. 4. lház. I. em.

Weboldal link: https://gamerland.hu/ 

Előzetes időpontfoglalás szükséges telefonon +36 30 014 1777 vagy emailen a foglalas@gamerland.hu email címen 

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Láss csodát! Élményprogramok) a beazonosításhoz.
Te Napod élménykártyádat ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!
 

Az oldal tetejére